Arašídové máslo

Arašídové máslo je typickou americkou pomazánkou u nás donedávna skoro nepoužívanou. Každému totiž toto máslo napoprvé nezachutná. Má zvláštní slanou chuť. Mnoho lidí dá přednost radši sladké čokoládové pomazánce. Protože vzrůstá zájem o zdravý životní styl, stoupá také zájem o arašídové máslo.

projít na článek

Použití arašídového másla

Arašídové máslo je potravina, která pochází z USA. Tam se dostalo díky Mexičanům. Tento béžový krém husté konzistence, vyrobený pouze z arašídů, je k dostání i v obchodech u nás.

projít na článek

Kuchařka na bylinkové máslo

Bylinkové máslo společně s čerstvým pečeným chlebem bývá častým předkrmem v moderních pizzeriích. Zachutnalo vám toto máslo a chcete si ho vyzkoušet sami? Nebo jste snad upekli domácí chléb a rádi byste ho nabídli návštěvě s něčím netradičním, pak neváhej

projít na článek

Přepuštěné máslo - odkaz

Odkaz na přepuštěné máslo na FB www.facebook.com/alesberaneknutricniterapeut

projít na článek

Žemlovka s rebarborou

Ingredience - co budete potřebovat na žemlovku s rebarborou 500 g rebarbory, 6 housek nebo rohlíků, 300 ml mléka, 80 g másla, 3 lžíce cukru, 2-3 vejce, 4 lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, mletá skořice, máslo na vymazání mísy, strouhanka

projít na článek