Kupujeme byt. Co vás čeká a nemine a na jaké změny si dát pozor?

Rok 2020 pořádně zamával všemi oblastmi ekonomiky, trh s nemovitostmi nevyjímaje. Během roku došlo k několika změnám, se kterými budou muset potenciální zájemci o byt, dům či pozemek počítat, byť jde někdy i o změny příjemné. Ať už kupujete nemovitost pro svou rodinu nebo jako investici, je vhodné se před samotnou koupí seznámit s aktuální situací a připravit se na to, co vás čeká.

projít na článek

Konsolidační balíček: Pozor na změny ve zdanění prodeje společností

.avia-image-container.av-lq6j3kn0-5c6f9c5ec84bee06dd3adfc14a0dfa6b .av-image-caption-overlay-center{ color:#ffffff; } The post Konsolidační balíček: Pozor na změny ve zdanění prodeje společností appeared first on UEPA.

projít na článek

Tři chystané změny, kterými chce stát dostat rodiče malých dětí rychleji do práce

Stát se snaží rodičům menších dětí usnadnit návrat do práce. Jaké chystané legislativní změny v tom mají pomoci?

projít na článek

Proč máme v ČR realitní bublinu a jaké to má důsledky

To, co si asi málokdo uměl před rokem či dvěma představit, stává se skutečností. Pokud si dnes půjdete poprvé pro hypotéku, čeká vás úroková sazba přes 6 %. Pokud si vyberete takový běžný panelákový byt v Hradci Králové s cenovkou 6,5 milionů Kč, čeká vá

projít na článek

5 tipů na chutné vegan recepty

Veganství je považováno za jeden z největších trendů letošního roku. Zkuste si i vy udělat výzvu na pár dní a vyzkoušet, jaké to je stravovat se vegansky. V článku na vás čeká pět jednoduchých a velmi chutných receptů.

projít na článek

Den matek - kupujeme dárek pro maminku

Naše nejmilovanější maminky mají svátek! Kdy se letos slaví Den matek? A čím obdarujete svojí maminku? Nevíte si rady? Přinášíme vám 5 tipů na originální dárek ke dni matek, kterými zaručeně potěšíte.

projít na článek