Konsolidační balíček: Pozor na změny ve zdanění prodeje společností

.avia-image-container.av-lq6j3kn0-5c6f9c5ec84bee06dd3adfc14a0dfa6b .av-image-caption-overlay-center{ color:#ffffff; } The post Konsolidační balíček: Pozor na změny ve zdanění prodeje společností appeared first on UEPA.

projít na článek

Může za zvýšení daně z nemovitostí vláda, nebo obce? Někdy i obce, ale hlavně vláda

[KOMENTÁŘ] Přestože příjem z daně z nemovitostí zůstal plně příjmem obcí, její plošné navýšení přinesl konsolidační balíček, který obcím ubral na jiných daních.

projít na článek

Dvojí zdanění výnosů z dividend investorům způsobuje velké ztráty

Popularita zahraničních akcií mezi českými investory roste, ale dvojí zdanění výnosů z dividend jim způsobuje každoročně ztráty v milionech korun. Vyplývá to z analýzy poradenské společnosti RSM, kterou má ČTK k dispozici. Zatímco tuzemské dividendy podlé

projít na článek

E15.cz Vyšší zdanění fondů by přineslo problémy a odliv kapitálu, říká majitel fondu Avant

E15.cz - Vyšší zdanění fondů by přineslo problémy a odliv kapitálu, říká majitel fondu Avant CELÝ ČLÁNEK V PDF ZDE

projít na článek

Kupujeme byt. Co vás čeká a nemine a na jaké změny si dát pozor?

Rok 2020 pořádně zamával všemi oblastmi ekonomiky, trh s nemovitostmi nevyjímaje. Během roku došlo k několika změnám, se kterými budou muset potenciální zájemci o byt, dům či pozemek počítat, byť jde někdy i o změny příjemné. Ať už kupujete nemovitost pro

projít na článek

Černé scénáře se nepotvrdily, nový spotřebitelský zákon se v chování klientů COFIDISU neprojevil

Po třech měsících platnosti nového spotřebitelského zákona se neprojevily v chování zákazníků společnosti COFIDIS výrazné změny. Vyplývá to z údajů společnosti COFIDIS za poslední tři měsíce.

projít na článek