Kvalifikační trápení a pak divočina

Jakub Kornfeil se kvalifikoval do Velké ceny Katalánska jako šestadvacátý. Díky penalizacím uděleným jeho soupeřům se na roštu posunul o čtyři místa. Stejně jako celý víkend byla úvodní kola závodu velkým trápením. Pak se ale náš jezdec posunul a dokonce zaznamenal bodový zisk za umístění v první desítce.

projít na článek

Rekvalifikační kurz Specialista marketingu se zaměřením na internetový marketing

Jedná se o akreditovaný kurz Specialista marketingu, zakončený státní zkouškou (kvalifikační zkouška 66-021-N) doplněný o v současnosti velmi aktuální část marketingu internetový marketing. Kurz má celkovou délku tři týdny (120 hodin) a je zakončen kvali

projít na článek

Motoskijöring v Chotčinách již zítra!

ORION - SHIVA KTM CUP 2016 - Mistrovství ČR v motoskijoringu Chotčiny (u Chýnova, okr. Tábor) - neděle, 24.1.2016 GPS tratě: 49 26'37.837"N 14 49'28. I 76"E Start 1. kvalifikační jízdy MČR bude ve 12.30 hod.

projít na článek

Soustředění reprezentace LRU přívlač

Druhý kvalifikační závod reprezentace LRU přívlač na MS 2023 v Rumunsku proběhl první říjnový víkend na řece Mži...

projít na článek

Polský den v Pardubicích

V sobotu se konalo čtvrté pokračování letošní pardubické dostihové sezóny - Polský den, jehož vrcholem byl Memoriál majora Miloše Svobody - druhý kvalifikační dostih pro říjnovou 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou.

projít na článek

Další olympijská kvalifikace nevyšla

Od 3. do 8. prosince se v Aucklandu jede mistrovství světa třídy 49erFX, které je zároveň olympijskou kvalifikací. Bohužel Dominika Vaďurová se Sárou Tkadlecovou nepostoupily do zlaté skupiny a tím přišly o možnost bojovat o kvalifikační místo na olympiád

projít na článek