Kvalitní barvy Caparol u nás na pobočce v Havířově

Firma Caparol je v oblasti kvality a inovací vedoucí firmou ve svém oboru. Od založení společnosti je její hlavní strategií trvale a nekompromisně určovat a zvyšovat standardy kvality v oboru. Mimořádná pozornost je věnována ekologickým a zdravotně nezávadným výrobkům.

projít na článek

Zveme Vás na prezentaci barev Caparol do naší prodejny v Havířově

Srdečně vás zveme na zajímavou akci: DNY CAPAROL, která se uskuteční v naší havířovské prodejně dne 24. listopadu 2018 od 9:00 hodin do 15:00 hodin. Další informace najdete uvnitř článku...

projít na článek

Šíře sortimentu barev Caparol v havířovské pobočce

Know-how skupiny firem Caparol spočívá ve více než 110 létech zkušeností ve vývoji a výrobě barev nejvyšší kvality. Tyto rozsáhlé výrobní poznatky jsme v průběhu doby pečlivě a úspěšně převedli do příslušných oblastí výroby.

projít na článek

VIDEO: Podívejte se na reportáž o moderní pobočce Havířov

V naší nové pobočce v Havířově-Bludovicích jsme uvítali mladý tým z portálu HAVÍŘOV ŽIJE. Společnými silami jsme vytvořili zajímavou video prohlídku naší rekonstruované prodejny, která se nyní pyšní nejmodernější pobočkou Železářství Bobošík.

projít na článek

CAPAROL: Kombinace barev a materiálů pro každý dům, byt nebo projekt

Výtvarné kombinaci barev a materiálů se z našeho pohledu připisuje stále větší význam. Tento rozvíjející se segment zásobuje firma Caparol moderní, bezkonkurenčně mnohostrannou...

projít na článek

Foto z akce Stupka - XTline - Caparol - Wolfcraft

Děkujeme všem, kteří se přišli podívat na naší havířovskou akci v železářství Bobošík, která se konala 16. května 2019. Také děkujeme všem našim zaměstnancům a partnerům konkrétně panu Stupkovi, firmám XTline, Caparol, Wolfcraft a také Haviřovžije.cz.

projít na článek