Květina nejen do vázy

Amoratia rusticana - pro chuť i proti bakteriím. Tato květina je k snědku, ochutnejte. Stojí za to.

projít na článek

Kouzlo interiéru umocní bílé keramické vázy ASA Selection

Připadá Vám Váš interiér fádní či všední? Dodejte mu ten správný nádech originální vázou z prvotřídního materiálu. Doporučujeme zaměřit vaši pozornost na kolekci PUREMATT, konkrétně na řadu váz ASA Selection twist, hula, calla nebo wide. Jedná se o skuteč

projít na článek

Gloxinie

Gloxinie je krásná pokojová, ale i balkónová květina původem z Brazílie. Má velké listy, které vynikají sametově hladkým povrchem a nad nimiž se objevují na krátkých stopkách zajímavé květy.

projít na článek

Petúnie

Petúnie je převislá květina která svým bohatým květenstvím ozdobí vaše truhlíky a závěsné květináče na balkonech, oknech, ale i terasách. Budete-li se o ni starat, bude vám na oplátku dělat radost od pozdního jara až do podzimu.

projít na článek

Skromná modrá kráska vykvetla letos předčasně. Funguje jako superantibiotikum a má teď ďábelskou moc

Chrpa polní neboli Centaurea cyanus není jen krásná modrá květina. Tato rostlina pochází z Evropy a pro své léčivé vlastnosti se používá již celá staletí. Je to především bylina, která se v lidovém léčitelství s oblibou používá pro své zdravotní benefity.

projít na článek

VELKÉ FOTOALBUM

Dřevěné Velké fotoalbum je album vytvořené na zakázku s kulaceným hřbetem a přiznanými vazy umožňujícími úplné rozevření knižního bloku. The post VELKÉ FOTOALBUM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek