Lacko psal v Zolderu historii.

Adam Lacko získal ve třetím závodě v belgickém Zolderu stříbrný pohár, který se pro tým Buggyra rovná historickému milníku. Druhou jízdu z důvodu prasklého kotouče nedokončil. Dále tak v průběžném hodnocení šampionátu zůstává na třetí pozici za dvojicí Hahn, Albacete. Oly Janes dnes zaznamenal desáté a jedenácté místo, a i nadále vládne Grammer Cupu.

projít na článek

Adam Lacko se nevzdává. Boj o titul trvá.

Adam Lacko slavil letošní premiérové vítězství a posunul se na druhé místo celkové klasifikace, Téo Calvet prodloužil sérii konzistentních výkonů, okořeněnou dvěma stupni vítězů a Aliyyah Koloc plní přesně stanovená zadání. Norbert Kiss není neporazitelný

projít na článek

FIA ETRC Zolder 2022: Čtyři vítězové, Lacko slaví s nimi

Hned čtyři vítězové našli cestu na nejvyšší stupínek při závodech FIA ETRC v belgickém Zolderu, kde i počasí hrálo svou neodmyslitelnou roli.

projít na článek

FIA ETRC míří do finále, čeká ji Le Mans a Jarama

Po polovičních závodech v Mostě, které zapříčinila nepřízeň počasí, se jezdci FIA ETRC vydali na belgickou trať Zolder. Adam Lacko s Buggyrou VK50 v Zolderu sice ani jednou nezvítězil, ale stále zůstává na třetí příčce v Evropě. Na Španěla Albaceteho vša

projít na článek

FIA ETRC Most – soupeření o první místo v Evropě 1:1

Adam Lacko přišel před mosteckým závodem o vedení ve FIA ETRC, a tak jsme se těšili, že Jochenu Hahnovi s MANem na domácí půdě zatopí, to se také stalo. Adam Lacko dokonce jednu jízdu právě před Hahnem těsně vyhrál, ale Jochen Hahn mu to dvakrát oplatil.

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek