Lackova účast na úvodním podniku ME tahačů v Misanu ohrožena

Do úvodního podniku evropského šampionátu tahačů v Misanu zbývá něco málo přes týden a tým Buggyra Racing řeší z pozice obhájce individuálního prvenství a vítěze Poháru konstruktérů doposud nevídaný problém. Ve vysokém stádiu ohrožení je totiž start Adama Lacka.

projít na článek

Slovakia Ring 2019: Do třetice všeho dobrého?

Jako na houpačce se musí cítit po skončení úvodních dvou podniků ME tahačů v Misanu a na Hungaroringu tým Buggyra Racing, který v případě Adama Lacka vsadil na revoluční speciál VK50. Po senzačním vítězství v Misanu totiž přišlo maďarské vystřízlivění. Ji

projít na článek

Calvet zářil, Lacka potrápil kopec smůly

I když si Adam Lacko i Téo Calvet prožili v italském Misanu perné chvilky, sbírka týmu Buggyra ZM Racing se po úvodním víkendu ME tahačů na okruzích rozrostla o další čtyři trofeje. A ty z okruhu pojmenovaném po motocyklové legendě Marco Simoncellimu byly

projít na článek

Buggyra oslaví padesáté narozeniny a chce titul

O víkendu odstartuje na okruhu v Misanu nový ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. Po loňské turbulentní sezóně je Buggyra v plné síle zpět a touží po zisku dalšího, v pořadí již šestého individuálního titulu.

projít na článek

Buggyra přepisuje (nechtěně) dějiny

V sobotu bude na okruhu v italském Misanu odstartován další ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. A tým Buggyra Racing opět přepisuje, v tomto případě ovšem nedobrovolně, vlastní dějiny.

projít na článek

V Misanu byl v BOSS GP rachot i bez F1

Letošní čtvrtý závodní víkend BOSS GP přívítal okruh Marco Simoncelliho v Misanu, ve skutečnosti se díky Covidu odjely jen tři víkendy.

projít na článek