Láskyplné doteky jako expresní lék proti stresu

Láskyplné doteky, ikdyby jen letmé, mají okamžité antistresové účinky. Když někoho milujete, nenechávejte si svou lásku pro sebe adejte ji najevo. Většina projevů opravdové lásky co většina, nejspíš úplně všechny projevy lásky mají mimořádně pozitivní vliv nazdraví člověka. A nevymlouvejte se, že nemáte nalásku čas! Já vím, každý máme stres Ivpřípadech časové nouze máte [] The post Láskyplné doteky jako expresní lék proti stresu first appeared on Umění Milovat.

projít na článek

UŽ JSTE VYZKOUŠELI TERAPII DEŠTĚM? ZMÍRŇUJE STRES A UKLIDŇUJE MYSL

Někteří lidé popisují vůni deště jako uvolňující a působící proti stresu. Může to být tím, že čich je přímo propojen s hipokampem a amygdalou. Tyto dvě části mozku se podílejí na emocích a paměti.  Kromě zmírňování stresu má přítomnost deště mnohé další p

projít na článek

Expresní výroba

Čas kvapí a Vy nestíháte? Potřebujete jakékoliv naše zboží u sebe dříve než je klasická dodací doba (5-7 dní u gravírovaných výrobků, 3 dny u negravírovaných výrobků)? Žádný problém!

projít na článek

Může být vás pes ve stresu?

Ano, může. Co může zavinit stres a jak se to projeví? Souvisí s agresivitou? Je na vině majitel psa? Jak stresu předcházet? Snad tento článek napoví. Máme i vy problém? Napište nám o něm.

projít na článek

SDÍLENÍ S POCITEM LÁSKY

Blízkost. Doteky. Důvěra. Smích. Něha. Vyzývavost. Vzrušení. Napětí i uvolnění. Tak přesně takhle to moje srdce miluje.., protože sdílení v lásce dává člověku opravdový pocit života v Jednotě.

projít na článek

CÍTIT SE TAK MOC DOBŘE, ŽE NENÍ ČAS CÍTIT SE ŠPATNĚ :-)

Jsem natolik zaneprázdněná tím, že se cítím dobře, že nemám čas, cítit se špatně.. Ať máte nádherný víkend i vy, moji milí. Láskyplné objetí a pozdravy všem dobrým duším posílá Andy, tvůrce na cestě radosti života

projít na článek