LÉČIVÁ BŘEZOVÁ ŠŤÁVA A VODA

Březová míza je bohatá na cukr, organické kyseliny, enzymy, vápník, magnesium, železo a další cenné látky. Její konzumace může pomoci při léčbě močových kamenů, žaludečních potíží, vředů na dvanácterníku. Je vhodným pomocníkem při potížích s játry, ledvinami, při anémii, bolestech hlavy, při opakovaných zánětech průdušek, tuberkulóze, dráždivém kašli. Úlevu díky ní mohou pocítit lidé, které trápí artritida nebo zánět míšního kořene, a skutečně také revmatici. Produkty z březové mízy jsou vhodné především pro ženy, protože mají mimo jiné i omlazující účinky a zvyšují plodnost.

projít na článek

Léčivá síla hash oleje

Nebral jsem si nic jiného, ​​než toto, řekl při plnění kapsle hnědým olejem z injekční stříkačky. A jsem stále naživu, a i doktoři mi řekli, že kdybych nebral své prášky, za tři měsíce, bych byl mrtvý. Hash olej (Fénoxovi kapky) jsem bral v kapslích ús

projít na článek

CO JE TO FARMAKOLOGIE A ČÍM SE ZABÝVÁ

Farmakologii lze stručně a výstižně charakterizovat jako vědu studující interakci léčiva s organismem, a to na všech úrovních jeho hierarchického uspořádání, tj. od molekulární a buněčné úrovně až po úroveň celého organismu.

projít na článek

Rekonstrukce RD Stará Voda

Právě připravujeme pro realizaci rekonstrukci RD ve Staré Vodě Příspěvek Rekonstrukce RD Stará Voda pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

ŠŤÁVA Z NONI

Noni vita je 100% šťáva z ovoce Noni se speciálním výživným určením, který podporuje celkové posílení organismu. Šťávu Noni vita lze také nazvat proteinovou a enzymatickou bombou, protože obsahuje více než 100 aktivních složek, které mají ze zdravotního h

projít na článek

Z+M Group se stává MSP ESET partnerem

MSP - Managed Service Provider – díky novému partnerství s ESET se Z+M Group stává poskytovatelem ESET licencí v režimu SaaS – Software as a Service, což znamená vynikající flexibilitu v délce nabízené služby a portfoliu služeb společnosti ESET.

projít na článek