Lednové pivní novinky

V tomto týdnu dáváme do prodeje jednu novinku a to pivo s všeříkajícím názvem Cocoa Rye Porter 18 %. K chladnějšímu počasí tak nějak tmavší a silnější piva patří, stejně tak jako např horká čokoláda. Proto jsme se rozhodli přidal k várce našeho Portera kakaové boby. Ty jsme nakoupili v bio kvalitě a sami si je pak v domáci troubě opražili a nadrtili. Tuto kakaovou drť jsme přidali jednak do chmelovaru, tak i za studena, Díky tomu má pivo kakaový nádech po hořké čokoládě, doplněné a decentní sladové tóny praženosti. Díky svrchním kvasinkám má pivo také decentní ovocné aromatické tóny. Zároveň máme v nabídce ještě poslední sudy Opatský ležák tří rmut 12 % .Toto pivo vaříme na počest současného arciopata Břevnovského kláštera pana Prokopa Siostrzonka a zároveň k příležitosti 1 031 letému výročí posvěcení kostela. Na varně byla aplikována nejnáročnější metoda rmutování – na tři rmuty. Díky tomu a kombinaci tří druhů ječných sladů je charakteristická příjemná plnost piva. Originální je rovněž výběr českých chmelů, protože odrůdy Harmonie a Bohemie používáme výhradně na tuto várku. Díky nim má pivo jiný charakter hořkosti a aroma, než mají naše běžné ležáky. Článek Lednové pivní novinky se nejdříve objevil na Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha.

projít na článek

Pivní lázně - říjen

Od 30. 9. opět otevíráme pivní lázně! Navíc s říjnovou akcí: 2 noclehy v našich luxusních apartmánech - 50% sleva na pivní lázně a 3 noclehy = pivní lázně ZDARMA! Termíny objednávejte telefonicky: 601 550 001 https://www.ubalona.cz/cs/pivni-lazne.html

projít na článek

Plán akcí 2015

Letos je zatím naše účast jistá na následujících akcích: 25.4.2015 Pivní festival v restauraci U Gregorů Nymburk, zúčastní se 6 minipivovarů (www.ugregoru.cz) 1.5.2015 Velká Dobrá Kladno http://pivni.info/slavnosti/1069-velka-dobra-potreti.html 22.

projít na článek

Balonovy pivní lázně (Beer Spa)

NOVĚ OTEVŘENO https://www.ubalona.cz/cs/pivni-lazne.html

projít na článek

Stojánek na tácky Čtverec

Plastový stojánek na pivní podtácky, podpivníky čtvercové i kruhové, pivní tácky všech velikostí. Výroba a potisk. Stránka Stojánek na tácky Čtverec byla publikována na Aplastic.

projít na článek

Stojánek na tácky Ráďa

Plastový stojánek na pivní podtácky, podpivníky čtvercové i kruhové, pivní tácky všech velikostí. Výroba a potisk. Stránka Stojánek na tácky Ráďa byla publikována na Aplastic.

projít na článek