Legenda jménem Holmes

V říjnu letošního roku měl v pražském divadle Karlín premiéru muzikál Legenda jménem Holmes. Hlavní role se zhostil Vojtěch Dyk, zatímco Ondřej Brzobohatý se postaral o složení hudby, textů a také libreta. Příjemně znějící melodie i dobře zpracované texty se setkaly s pozitivním ohlasem. Muzikál vychází z díla Arthura C. Doyla, a nechybí v něm tak typické prvky, jako jsou dýmka, kostkovaný plášť či temné londýnské uličky, které dohromady vytvářejí obraz Anglie v době královny Viktorie. Tříhodinový muzikál měl pod taktovkou americký režisér Gabriel Barre, který obsadil takové hvězdy, jako jsou Ivana Chýlková nebo již zmiňovaný Vojtěch Dyk, který se zhostil dvojrole Sherlock Holmes/A. C. Doyle. The post Legenda jménem Holmes appeared first on Ondřej Brzobohatý Official.

projít na článek

Brzobohatý Friends Forum Karlín

BRZOBOHATÝ & FRIENDS, EPOQUE SYMPHONIC ORCHESTRA 11.12.2019 | Forum Karlín Praha Start: 20:00 Vstupenky v prodeji zde: http://bit.ly/Brzobohaty_Forum2019_vstupenky Ondřej Brzobohatý ve spolupráci s Brothers Music Agency zve všechny své fanoušky na je

projít na článek

Lupa na čtení s osvětlením HOLMES LIGHT 4x65 (černá)

Klasická lupa na čtení do ruky s držátkem navíc s osvětlením. Čočka má zvětšení 4x a průměr 65 mm. Zvládnete s ní číst i za šera. Dá se využít prakticky k jakémukoliv účelu.

projít na článek

Lupa na čtení s osvětlením HOLMES LIGHT 3x75 (černá)

Klasická lupa na čtení do ruky s držátkem navíc s osvětlením. Čočka má zvětšení 3x a průměr 75 mm. Zvládnete s ní číst i za šera. Dá se využít prakticky k jakémukoliv účelu.

projít na článek

Lupa na čtení a pro kutily se šroubováky HOLMES GOLD 3x90

Luxusní lupa na čtení nebo pro kutily ve zlatém provedení se zvětšením 3x a průměrem čočky 90 mm je ideální lupa jako dárek. Pro náročné uživatele je v rukojeti umístěna sada 3 šroubováků. Provedení kov/sklo. Vhodná i jako originální dárek.

projít na článek

Osmý titul pro Milana Hájka

Milan Hájek (Lokomotiva Plzeň), legenda českého jachtingu, ukončil závodění v lodní třídě RS700 osmým titulem mistra ČR.

projít na článek