Osmý titul pro Milana Hájka

Milan Hájek (Lokomotiva Plzeň), legenda českého jachtingu, ukončil závodění v lodní třídě RS700 osmým titulem mistra ČR.

projít na článek

Evropský titul pro Kristýnu Chalupníkovou ve třídě Techno 293

Od 21. do 28. srpna se v estonském Tallinnu jelo juniorské mistrovství Evropy ve třídě Techno 293. Mezi více než 250 závodníky bojovalo o titul také 13 našich mladých nadějných windsurfařů pod vedením trenéra Milan Hájka.

projít na článek

Windsurfařky vylovily ze švýcarského jezera Silvaplana stříbro

V neděli 28. 8. skončilo ve Svatém Mořici juniorské mistrovství světa ve windsurfingu v olympijské třídě iQFoil, kterého se zúčastnilo 260 chlapců a dívek ve dvou věkových kategoriích včetně 13 českých reprezentantů pod vedením reprezentačního trenéra Mil

projít na článek

Další úspěch Víta Kolátora

O víkendu se Vítu Kolátorovi, kterého Bioveta sponzoruje podařilo získat již osmý titul mistra České republiky.

projít na článek

Hamilton řekl, proč chce dál zůstávat v F1

Lewis Hamilton prozradil, že se chce vrátit na vítěznou pozici s Mercedesem, a to ho motivuje k tomu, aby ve formuli 1 zůstal. Brit má před sebou šanci vyhrát osmý titul mistra světa a pokořit tak další rekord ve světě motosportu.

projít na článek

City Cross Sprint ovládlo norské duo

Souboje loket na loket, pády i dramatické dojezdy do finiše. Osmý ročník ČEZ City Cross Sprint opět nabídl atraktivní podívanou. V mužské kategorii triumfoval Nor Kasper Stadaas, v jehož závěsu dojel na druhém místě jeho krajan Even Northug, třetí skončil

projít na článek