„Legendy se vracejí aneb kuchařské dostaveníčko u Martina Svatka

Dne 17. 2. proběhl v restauraci MACE v Táboře degustační večer s názvem Kuchařské dostaveníčko – Legendy se vracejí. Náš šéfkuchař Jarda Viktora byl součástí kuchařského týmu společně s Petrem Ratajem, Janem Hudečkem, Pavlem Sapíkem, Janem Horákem nebo Davidem Šaškem. Samozřejmě nechyběl ani Martin Svatek, jenž je v této restauraci, která je součástí hotelu Palcát, šéfkuchařem. Hosté mohli v rámci večera ochutnat dobroty jako kachní terinu, norskou tresku se slanorožcem nebo dančí hřbet, to vše spárované s lahodnými víny. Náš Jarda si pro účastníky připravil pokrm ze surovin typických pro zimní období a výsledek ladil dle filozofie naší restaurace. Vykouzlil hovězí svíčkovou se srdcem, červenou řepou, křenem a uzeným celerem. Moc děkujeme Martinovi Svatkovi za pozvání a těšíme se zase někdy příště! The post „Legendy se vracejí aneb kuchařské dostaveníčko u Martina Svatka appeared first on Angusfarm Soběsuky.

projít na článek

Leica M6 - návrat legendy

V záplavě dnešních zpráv o počtech megapixelů, kdy i u mobilních telefonů se začínáme bavit ve stovkách, je návrat analogové legendy - fotoaparátu Leica M6, trochu jako zjevení.

projít na článek

Andělé na kolejích se vracejí. Na internet

Příspěvek Andělé na kolejích se vracejí. Na internet pochází z MOVING PICTURES

projít na článek

Martina Petr

Martina & Petr Kostel svaté Paraskivy Martina s Petrem si své ano řekli v krásném kostele svaté Paraskivy v Blansku. Dřevěný kostelík je nádherné místo s neopakovatelnou atmosférou a já jsem rád, že j

projít na článek

RODOP Martina Kulíka s Davidem Křížkem obhájil loňské vítězství

21. Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design se konala od soboty 14. 10. v Chorvatsku. Na startu se sešlo 30 lodí – 20 Firstů 35 a 10 Elanů 350.

projít na článek

Legendy se nerodí, legendy umírají

Je to přesně měsíc, kdy bylo publikováno v HOSPODÁŘSKÝCH NOVINÁCH v příloze magazínu Ego interview s Pavlem Tvarohem, barmanem a majitelem baru Lounge Bohemia, které mimo jiné zmiňuje knihu s názvem Book Notes, která vyšla v limitované edici 40 výtisků a

projít na článek