Angusfarm Soběsuky - restaurace, ubytování, svatby

Angusfarm Soběsuky nabízí vytříbenou kuchyni s nabídkou specialit nejen z hovězího masa i stylový pension s kapacitou až 40 osob.

projít na web

Angusfarm v magazínu Víkend

Naše restaurace se objevila v magazínu Víkend, pořadu, který se pravidelně každý týden vysílá na televizi Nova. Byli jsme součástí reportáže o přípravě různých druhů vývarů spolu s restauracemi Pot Au Feu a BASU Hotspot. Šéfkuchař Jarda Viktora představil

projít na článek

Velikonoční menu

Zveme vás na velikonoční menu, které budeme servírovat o 29. do 1. 4. Neváhejte a rezervujte si stůl. Těšíme se na vaši návštěvu! MENU Předkrm  Pečená nádivka, konfit z uzených žeber, krém z medvědího česneku 225,-   Hlavní chod   Glazovaná jehněčí kýta,

projít na článek

Gastro-sommelierský večer Martina Svatka a Zlatka Míčky

V pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými franco

projít na článek

Degutační menu – JARO 2024

Zveme vás na jarní degustační menu! Menu lze objednat od pondělí do čtvrtka. Děkujeme za pochopení. Předkrm Tatarák ze zadního, Vichyssoise krém, kapary, cornichons okurky, pórková majonéza, sušené telecí Mâcon Solutré AOP, Domaine Carrette P

projít na článek

Vítězství v anketě Zlatý kuchař

Máme ohromnou radost! Náš šéfkuchař Jarda Viktora a s ním celá naše restaurace zvítězili v 8. ročníku ankety Zlatý kuchař v kategorii Volba veřejnosti. Anketu vyhlašuje redakce časopisu Gastro&Hotel. Ceny převzali vítězové v sedmi kategoriích – Zlatý

projít na článek

Angusfarm je expert na zážitky

Ve středu 3. července 2024 jsme obdrželi další krásné ocenění. Zástupkyně firmy na zážitky Allegria paní Plechatá nám přímo v Soběsukách předala certifikát Expert na zážitky pro rok 2023. Máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří si v Angusfarm přes Al

projít na článek