Angusfarm Soběsuky nabízí vytříbenou kuchyni s nabídkou specialit nejen z hovězího masa i stylový pension s kapacitou až 40 osob.
Naše restaurace se objevila v magazínu Víkend, pořadu, který se pravidelně každý týden vysílá na televizi Nova. Byli jsme součástí reportáže o přípravě různých druhů vývarů spolu s restauracemi Pot Au Feu a BASU Hotspot. Šéfkuchař Jarda Viktora představil
Zveme vás na velikonoční menu, které budeme servírovat o 29. do 1. 4. Neváhejte a rezervujte si stůl. Těšíme se na vaši návštěvu! MENU Předkrm Pečená nádivka, konfit z uzených žeber, krém z medvědího česneku 225,- Hlavní chod Glazovaná jehněčí kýta,
V pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými franco
Zveme vás na jarní degustační menu! Menu lze objednat od pondělí do čtvrtka. Děkujeme za pochopení. Předkrm Tatarák ze zadního, Vichyssoise krém, kapary, cornichons okurky, pórková majonéza, sušené telecí Mâcon Solutré AOP, Domaine Carrette P
Máme ohromnou radost! Náš šéfkuchař Jarda Viktora a s ním celá naše restaurace zvítězili v 8. ročníku ankety Zlatý kuchař v kategorii Volba veřejnosti. Anketu vyhlašuje redakce časopisu Gastro&Hotel. Ceny převzali vítězové v sedmi kategoriích – Zlatý
Ve středu 3. července 2024 jsme obdrželi další krásné ocenění. Zástupkyně firmy na zážitky Allegria paní Plechatá nám přímo v Soběsukách předala certifikát Expert na zážitky pro rok 2023. Máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří si v Angusfarm přes Al