Angusfarm Soběsuky nabízí vytříbenou kuchyni s nabídkou specialit nejen z hovězího masa i stylový pension s kapacitou až 40 osob.
Další gastro-sommelierský večírek je za námi. 24. února u nás v Soběsukách vařil Roman Paulus, věhlasný šéfkuchař, který je nositelem nejprestižnějšího hodnocení v oboru. Od dětství snil o možnosti vařit ve špičkových světových restauracích. První zkušeno
Dne 17. 2. proběhl v restauraci MACE v Táboře degustační večer s názvem Kuchařské dostaveníčko – Legendy se vracejí. Náš šéfkuchař Jarda Viktora byl součástí kuchařského týmu společně s Petrem Ratajem, Janem Hudečkem, Pavlem Sapíkem, Janem Horákem nebo Da
Zveme vás na zbrusu nové degustační menu. MENU LZE OBJEDNAT OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA. Degustační menu Jaro Předkrm Tatarák z Angus zadního, hráškový krém, smažené brambory, wasabi, nakládaná bílá cibule Crémant de Bourgogne rosé, Paul Chollet, Bourgogne
Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 3., a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme Mirka Kalinu, kterého určitě znáte jako porotce kulinářské soutěže MasterChef. Mirek oplývá mnohaletými zkušenostmi jak z tuzemských restaurací, tak
VALENTÝNSKÉ MENU 14. 2. 2023 Amuse bouche * Předkrm Pstruh, zakysaná smetana, kopr, okurka, křepelčí vejce * Hlavní chod Angus roštěná, květák, křupavé brambory, lanýžová omáčka * Dezert Čokoládový dezert, pomerančový sorbet * Petit four 1 950,- Kč pro
Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 2. 2023, a to v 19:00 hod. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme šéfkuchaře Romana Pauluse, který je nositelem nejprestižnějšího hodnocení v oboru. Pro pražský Alcron získal šestkrát michelinskou hvězdu.