Ve středu 3. července 2024 jsme obdrželi další krásné ocenění. Zástupkyně firmy na zážitky Allegria paní Plechatá nám přímo v Soběsukách předala certifikát Expert na zážitky pro rok 2023. Máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří si v Angusfarm přes Allegrii užili pěkný večer. Více o Allegrii se dozvíte ZDE. Náš zážitek, který můžete třeba někomu pořídit jako dárek (ale klidně můžete udělat radost i sami sobě :), najdete ZDE. Ještě jednou děkujeme! The post Angusfarm je expert na zážitky appeared first on Angusfarm Soběsuky.
Naše restaurace se objevila v magazínu Víkend, pořadu, který se pravidelně každý týden vysílá na televizi Nova. Byli jsme součástí reportáže o přípravě různých druhů vývarů spolu s restauracemi Pot Au Feu a BASU Hotspot. Šéfkuchař Jarda Viktora představil
projít na článekV pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými franco
projít na článekPrzygotowaliśmy aktualizację oprogramowania Tachospeed Expert. Bądź na bieżąco! Zaktualizuj program Tachospeed Expert do najnowszej wersji 1.14. Lista zmian w wersji 1.14: Dodano opcję pozwalającą na dołączenie do raportów delegacji druku poleceni
projít na článekZveme vás na velikonoční menu, které budeme servírovat o 29. do 1. 4. Neváhejte a rezervujte si stůl. Těšíme se na vaši návštěvu! MENU Předkrm Pečená nádivka, konfit z uzených žeber, krém z medvědího česneku 225,- Hlavní chod Glazovaná jehněčí kýta,
projít na článekJe potěšující, že i v dnešní době mobilních telefonů a počítačů se najde spousta dospělých a hlavně dětí, kteří jdou raději ven a svůj čas věnují třeba právě rybařině. Přejme si, aby zájem o rybaření neustával! Zážitky spojené s rybařinou a vším, co k tom