Angusfarm v magazínu Víkend

Naše restaurace se objevila v magazínu Víkend, pořadu, který se pravidelně každý týden vysílá na televizi Nova. Byli jsme součástí reportáže o přípravě různých druhů vývarů spolu s restauracemi Pot Au Feu a BASU Hotspot. Šéfkuchař Jarda Viktora představil, jakou péči věnujeme klasickému poctivému vývaru ve své kuchyni, a dozvíte se tu i něco málo o celém konceptu Angusfarm a její historii. Na celou epizodu se můžete podívat ZDE. The post Angusfarm v magazínu Víkend appeared first on Angusfarm Soběsuky.

projít na článek

Angusfarm je expert na zážitky

Ve středu 3. července 2024 jsme obdrželi další krásné ocenění. Zástupkyně firmy na zážitky Allegria paní Plechatá nám přímo v Soběsukách předala certifikát Expert na zážitky pro rok 2023. Máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří si v Angusfarm přes Al

projít na článek

Rozhovor v magazínu Kvík

Rozhovor s Anetou Baklovou o morčatech a o hlídání mazlíčků si můžete přečíst online v magazínu Kvík 1/2021. Děkujeme Tereze Tomkové a celé redakci magazínu za příjemnou spolupráci. The post Rozhovor v magazínu Kvík first appeared on Hlídání mazlíčků Petl

projít na článek

Gastro-sommelierský večer Martina Svatka a Zlatka Míčky

V pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými franco

projít na článek

Volné ubytování víkend 31. 3. 2. 4.

Aktuálně máme volné pokoje na nadcházející víkend. Skalní pokoj pro dvě osoby cena na víkend pro dva je 2400 Kč. Apartmán až pro čtyři osoby cena na víkend pro dva je 3200 Kč, pro čtyři osoby je cena ubytování na víkend 4000 Kč. Více informací k nabízen

projít na článek

Americký víkend 3.3. - 5.3.

Tento víkend pro vás máme trochu kalorií navíc ;-) K dostání budou všechny velké klasiky.

projít na článek