Naše restaurace se objevila v magazínu Víkend, pořadu, který se pravidelně každý týden vysílá na televizi Nova. Byli jsme součástí reportáže o přípravě různých druhů vývarů spolu s restauracemi Pot Au Feu a BASU Hotspot. Šéfkuchař Jarda Viktora představil, jakou péči věnujeme klasickému poctivému vývaru ve své kuchyni, a dozvíte se tu i něco málo o celém konceptu Angusfarm a její historii. Na celou epizodu se můžete podívat ZDE. The post Angusfarm v magazínu Víkend appeared first on Angusfarm Soběsuky.
Ve středu 3. července 2024 jsme obdrželi další krásné ocenění. Zástupkyně firmy na zážitky Allegria paní Plechatá nám přímo v Soběsukách předala certifikát Expert na zážitky pro rok 2023. Máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří si v Angusfarm přes Al
projít na článekV pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými franco
projít na článekAktuálně máme volné pokoje na nadcházející víkend. Skalní pokoj pro dvě osoby cena na víkend pro dva je 2400 Kč. Apartmán až pro čtyři osoby cena na víkend pro dva je 3200 Kč, pro čtyři osoby je cena ubytování na víkend 4000 Kč. Více informací k nabízen
projít na článekTento víkend pro vás máme trochu kalorií navíc ;-) K dostání budou všechny velké klasiky.
projít na článekAdrenalinový víkend plný tandemových seskoků: vzrušení, svoboda a nezapomenutelné okamžiky ve vzduchu. Víkend, na který nikdy nezapomenete!
projít na článek