Gastro-sommelierský večer Martina Svatka a Zlatka Míčky

V pátek 8. 3. 2024 jsme v Angusfarm přivítali dalšího skvělého šéfkuchaře, a to Martina Svatka z táborské MACE restaurant. Ten spojil síly s viceprezidentem Asociace sommelierů ČR Zlatkem Míčkou a spolu vytvořili dokonalé menu spárované s lahodnými francouzskými víny. Větrník Choux se zázvorovým sýrem, terinka z husy s fíky, filet z candáta s humrovou omáčkou, křepelka s lanýžovými kroupami, kachní prso s telecím sosem a na závěr rozbitá karamelová koule – to vše mohli naši hosté ochutnat. Celou Angusfarm se nesla velmi příjemná a přátelská atmosféra – zkuste ji ochutnat ve fotogalerii níže. Zlatko Míčka i Martin Svatek jsou skvělí baviči a k výbornému jídlu a vínu přibalili i kopec smíchu. Moc jsme si to užili a budeme na tenhle povedený večer ještě dlouho vzpomínat. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a budeme se těšit někdy příště na viděnou! The post Gastro-sommelierský večer Martina Svatka a Zlatka Míčky appeared first on Angusfarm Soběsuky.

projít na článek

Spiky Ball masážní míčky (sada) - 4 ks

Klikněte na odkaz Spiky Ball masážní míčky a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.cz s výhodnějšími podmínkami. Na nové stránce Fabulo.cz si můžete užívat i výhody jako jsou např. množstevní nebo věrnostní slevy. Plastové masážní mí

projít na článek

Masážní váleček s míčky SISSEL® Spiky Twin Roller

Klikněte na odkaz masážní váleček s míčky SISSEL® Spiky Twin Roller a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.cz s výhodnějšími podmínkami. Na nové stránce Fabulo.cz si můžete užívat i výhody jako jsou např. množstevní nebo věrnostní sl

projít na článek

Gastro Pass CARD elektronické stravenky SODEXO

Ve supermarketech Trefa nyní můžete platit také prostřednictvím Gastro Pass CARD. Jde o elektronickou verzi papírových stravenek vydaných Sodexo, a.s. Je to privátní karta, která je určena rovněž pouze k nákupu jídel a potravin. Denní kumulativní limit je

projít na článek

Martina Petr

Martina & Petr Kostel svaté Paraskivy Martina s Petrem si své ano řekli v krásném kostele svaté Paraskivy v Blansku. Dřevěný kostelík je nádherné místo s neopakovatelnou atmosférou a já jsem rád, že j

projít na článek

Jak správně balit jídlo? Do k tomu určených gastro obalů!

Provozujete restauraci a jídla svým zákazníkům rozvážíte přímo domů či kamkoliv si objednají? Nebo obyčejný kiosek, který má v nabídce i tzv. jídla s sebou? Která si mohou odnést a zkonzumovat na jiném místě? V tom případě byste jim ho měli dobře zabalit.

projít na článek