Provozujete restauraci a jídla svým zákazníkům rozvážíte přímo domů či kamkoliv si objednají? Nebo obyčejný kiosek, který má v nabídce i tzv. jídla s sebou? Která si mohou odnést a zkonzumovat na jiném místě? V tom případě byste jim ho měli dobře zabalit. Jak a do čeho? Problémem určitých potravin je, že rychle podléhají zkáze. [] The post Jak správně balit jídlo? Do k tomu určených gastro obalů! appeared first on Mužský styl - on-line magazín pro muže.
Než se vydáte na trek, věnujte chvilku počtům a sestavte si ideální trekové menu, které vám doplní dostatek energie na dlouhý pochod i na náhlý větší výdej. Přečtěte si, jak na správné a zdravé jídlo na cesty, ať už se chystáte na vícedenní túru, nebo něk
Ve supermarketech Trefa nyní můžete platit také prostřednictvím Gastro Pass CARD. Jde o elektronickou verzi papírových stravenek vydaných Sodexo, a.s. Je to privátní karta, která je určena rovněž pouze k nákupu jídel a potravin. Denní kumulativní limit je
projít na článekPřed třemi lety skončila celá řada zavedených gastro podniků, a mnoho jejich zákazníků si myslelo, že jde jen o dočasné uzavření. Bohužel ztráta výdělku poznamenala jejich rodinné rozpočty a lidé byli nuceno podniky uzavřít trvale. Většina bývalých majite
Hradec Králové 18. 04. 2024 – SOŠ a SOU Polička ráda přijala možnost působit v soutěži s mezinárodní účastí. Na čtvrteční klání se tedy opět řádně přichystala a skvělý výsledek je toho důkazem. Gastro Hradec Culinary Cup se řadí mezi prestižní gastronomi
projít na článekSoutěž se konala ve středu 24. dubna ve Slavkově u Brna. Vyjížděli jsme z Poličky okolo 5:30 h a dorazili jsme s hodinovým zpožděním před 9. hodinou. Byl jsem tam s Matějem Hájkem a mistry odborného výcviku Bc. P. Lněničkou a panem V. Šmerdou. Po příjezdu
projít na článek