Jak správně balit jídlo? Do k tomu určených gastro obalů!

Provozujete restauraci a jídla svým zákazníkům rozvážíte přímo domů či kamkoliv si objednají? Nebo obyčejný kiosek, který má v nabídce i tzv. jídla s sebou? Která si mohou odnést a zkonzumovat na jiném místě? V tom případě byste jim ho měli dobře zabalit. Jak a do čeho? Problémem určitých potravin je, že rychle podléhají zkáze. [] The post Jak správně balit jídlo? Do k tomu určených gastro obalů! appeared first on Mužský styl - on-line magazín pro muže.

projít na článek

Stravování na treku: jak na jídlo na cesty

Než se vydáte na trek, věnujte chvilku počtům a sestavte si ideální trekové menu, které vám doplní dostatek energie na dlouhý pochod i na náhlý větší výdej. Přečtěte si, jak na správné a zdravé jídlo na cesty, ať už se chystáte na vícedenní túru, nebo něk

projít na článek

Gastro Pass CARD elektronické stravenky SODEXO

Ve supermarketech Trefa nyní můžete platit také prostřednictvím Gastro Pass CARD. Jde o elektronickou verzi papírových stravenek vydaných Sodexo, a.s. Je to privátní karta, která je určena rovněž pouze k nákupu jídel a potravin. Denní kumulativní limit je

projít na článek

Provozování restaurace není jednoduché

Před třemi lety skončila celá řada zavedených gastro podniků, a mnoho jejich zákazníků si myslelo, že jde jen o dočasné uzavření. Bohužel ztráta výdělku poznamenala jejich rodinné rozpočty a lidé byli nuceno podniky uzavřít trvale. Většina bývalých majite

projít na článek

Gastro Hradec

Hradec Králové 18. 04. 2024 – SOŠ a SOU Polička ráda přijala možnost působit v soutěži s mezinárodní účastí. Na čtvrteční klání se tedy opět řádně přichystala a skvělý výsledek je toho důkazem. Gastro Hradec Culinary Cup se řadí mezi prestižní gastronomi

projít na článek

Gastro soutěž Austerlitz Gastroform Cup

Soutěž se konala ve středu 24. dubna ve Slavkově u Brna. Vyjížděli jsme z Poličky okolo 5:30 h a dorazili jsme s hodinovým zpožděním před 9. hodinou. Byl jsem tam s Matějem Hájkem a mistry odborného výcviku Bc. P. Lněničkou a panem V. Šmerdou. Po příjezdu

projít na článek