Letní tábor "U Mistrů"

Letní tábory jsou mezi dětmi populární. Mezi rodiči také, z pochopitelných důvodů. Většinou je pořádají různé organizace a instituce. Ve Vrčeni se už po několikáté příměstského (v tomto případě spíše "přívesnického") tábora chopili manželé Kahounovi ve spolupráci se Zuzanou Smithovou. Na dvoře a v zahradě "U Mistrů" probíhal celý týden pestrý program. Ale ne, že by se všechno odehrávalo za vraty. Naopak, "vedoucí tábora" protáhli děti po okolí a na různých místech v přírodě připravili hry, naučná zastavení apod. Děti se seznámily i se ještěrkami, hady a želvami, které jim populární formou představila chovatelka Ella Smith. A samozřejmě došlo i na koně.  Koukněte na fotogalerii, ta vám prozradí víc. A vřelé díky organizátorům!  

projít na článek

Příměstský tábor s francouzštinou

JGPT organizuje svůj první příměstský tábor s francouzštinou! Čeká Tě sport, zábava a hry i nenáročná výuka francouzštiny, kterou zvládne každý! Víc se dozvíš zde!

projít na článek

Příměstský tábor Šikulové

12. – 16. 8. 2024Sraz každý den v 8.00 hodin na dětském hřišti před úřadem a končit budeme také tam v 15 hodin. The post Příměstský tábor Šikulové first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

BLsmart partner motokrosových mistrů

Naše společnost BLsmart, s.r.o. je dlouhodobě a bude i nadále hrdým partnerem úspěšného motokrosového Yamaha Čepelák racing teamu. V letošním roku 2019 bylo dosaženo mnoha velkých úspěchů včetně účasti ve světovém šampionátu. Vrcholem jsou tituly mezináro

projít na článek

Příměstský tábor Malý lesník

Kapacita je aktuálně naplněna, děkujeme za zájem.Nabízíme volná místa na příměstský tábor Malý lesník. Tábor je zaměřen na lesnictví, myslivost a přírodu. 

projít na článek

Mikulášská besídka

Žáci 3.C naší školy, se jako každoročně účastnili Mikulášské besídky. Tradiční termín 5. prosince letos padl na úterý, a tak si žáci místo svého praktického výcviku připravili krátký program. Rozdělili se na dvě skupiny a dopoledne vyrazili udělat radost

projít na článek