Linoryty a jiné práce

LINORYTY a jiné práce  Z TVORBY ŽÁKŮ VÝTVARNÉHO OBORU Výstava představuje práce dětí ze ZUŠ Pardubice Polabiny, které vznikly během distanční výuky ve školním roce 2020/21.Vybraný soubor  nabízí  témata: Ptáci a Hmyz (během roku probíhalo pozorování a studijní záznamy, později jejich převedení do linorytu). Třetím tématem je posvátný symbol hamsy – pravé ruky, která má svou magickou silou ochraňovat svého nositele před uhranutím.Linoryty realizovaly děti ve věku 6 – 12 let.   VÝTVARNÝ OBOR ZUŠ PARDUBICE POLABINY Na výtvarném oboru ZUŠ žáci získávají zručnost při zobrazování skutečnosti, učí se používat rozličné výtvarné nástroje a materiály, rozvíjejí schopnost výtvarně myslet a originálně a tvořivě přistupovat k danému úkolu. Seznamují se s dějinami i současnými tendencemi ve výtvarném umění a učí se rozumět výtvarnému jazyku. Výtvarné vyjádření se jim stává prostředkem osobní výpovědi, vzájemné komunikace a poznávání světa. Při hodnocení práce se učí obhájit svůj způsob řešení a tolerovat mnohost názorů. Na četných mimoškolních akcích, jako jsou pravidelná týdenní soustředění v přírodě, uměnovědné exkurze a přípravy výstav, děti navzájem spolupracují a navazují přátelství napříč ročníky. Pro mnohé z nich je výtvarný obor ZUŠ přípravou pro budoucí povolání.Děti navštěvují VO odpoledne jednou týdně tři vyučovací hodiny. Příprava na střední a vysoké umělecké školy (tzv. rozšířené studium) probíhá navíc další tři hodiny

projít na článek

Poskytuji osobní asistenci

Dobrý den nabízím výpomoc v domácnosti jako jsou úklidové práce a jiné 

projít na článek

Sám s děvčetem v dešti a jiné povídky

NaHlubinu.net · Sám s děvčetem v dešti a jiné povídkyThe post Sám s děvčetem v dešti a jiné povídky first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Dovolená bez práce

Tady je naše Otázka týdne: Kolik dní dovolené bez práce si tak asi ročně dopřeješ? Je to podle tebe adekvátní? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Otázka - Prace ve Fortune (Společnost)

anlou: Mám možnost brigady ve Fortune. Nepracoval jste tam někdo? Je to dobrá práce nebo problemova?dekuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Smack je tu sočekávaným klipem Zpátky Do Práce

Smackova deska Terapie je tu již nějaký ten pátek, ale samotného křtu se dočkala až včera vpražském klubu Roxy. Zde se společně svelkolepou show fanoušci dočkali také vydání nového klipu, tím byl již avizovaný klip Zpátky do práce. Zajímavostí, která urči

projít na článek