Otázka - Prace ve Fortune (Společnost)

anlou: Mám možnost brigady ve Fortune. Nepracoval jste tam někdo? Je to dobrá práce nebo problemova?dekuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Dovolená bez práce

Tady je naše Otázka týdne: Kolik dní dovolené bez práce si tak asi ročně dopřeješ? Je to podle tebe adekvátní? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Nacenění práce

Tady je naše Otázka týdne: Jak naceňuješ svou práci na volné noze a proč? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Otázka - Dědictví a dohoda (Společnost)

rolo: ZdravímMám dotaz ohledně dědictví,Máme rozhodnutí a na něm není do kdy se má dědictví vyplatit,je nějaká možnost domoci se vyplacení,když se nedohodneme?Díky (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Pracovní přestávky

Tady je naše Otázka týdne: Děláš si během práce přestávky a co je typicky jejich náplní? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Pondělní energie

Tady je naše Otázka týdne: Míváš v pondělí nejvíce energie a chuti do práce, nebo se teprve pomalu rozjíždíš? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek