Lis nebo balička na přípravu senáže

A je to tu. Čas na senáže a sena se kvapem blíží a my pro vás máme několik strojů na jejich přípravu. Kdo potřebuje lis, máme s variabilní komorou do průměru 165 cm, kdo baličku senážních balíků, toho osloví česká značka Temak. Brzy se na skladě objeví i vůz na balíky od firmy WTC Písečná. Nečekejte a napište si o svůj stroj včas. The post Lis nebo balička na přípravu senáže appeared first on agrotrans otice.

projít na článek

Sekačky, obraceče, shrnovače? Máme!

Senáže a sena už klepou na dveře a my pro vás máme několik strojů na jejich přípravu. Sekačky, obraceče, shrnovače pro malé SHR i obří farmy. Na našem skladě na zákazníky čeká zhruba 20 strojů značky Rožmitál. Kontaktujte nás a zajistěte si stroj včas.

projít na článek

Tiny house na zakázku, dostupné ceny

Prvotně se zabýváme stavbou na zakázku, tedy podle přání zákazníka. Stavíme od malých rozměrů (např. 5x3) až po velké (13x3). Všechny mají kovový podvozek s nápravami, celodřevěnou konstrukci z hranolů rozměru 80x40 (nebo 60x40), jsou kompletně zatepleny,

projít na článek

Novinka: Tipy co zabalit na dovolenou pod stan nebo s karavanem.

Jídlo je vášeň, jídlo lidi spojuje, jíst venku je radost. Zde je pár tipů ne výrobky, které přípravu jídla zjednoduší a udělají zábavnou.

projít na článek

Mléčný celerovo-jablkový koktejl

  Přemýšlíte, co dobrého a zároveň zdravého si dát ke svačině, nebo jak si zpestřit snídani? Co třeba mléčný koktejl? Nejenže je nenáročný na přípravu, zároveň skvěle zasytí, a díky bezpočtu různých variant a kombinací můžete popustit uzdu své fantazii.

projít na článek

Teď je čas na přípravu

V Česku se rozjelo očkování a snad je vidět světýlko na konci tunelu. Do konce roku se možná náš život vrátí do původních kolejí. Ovšem koronavirus opět rozevřel nůžky mezi chudými a bohatými a vzroste kriminalita. Patříte mezi ty šťastnější (nebo schopně

projít na článek