Loučení s létem

S nabídkou kroužků v Křenovicích, a to nejen našeho spolku KOS Křenovice, se mohou zájemci seznámit ve středu 30. 8. od 15.30 na Sokolském hřišti v Křenovicících. Pro děti i jejich rodiče připravujeme akci s názvem Loučení s létem se zajímavým programem. 

projít na článek

V červnu je čas pročistit ledviny čaji. Těsně před létem mají tyto běžné bylinky ďábelskou sílu

Detoxikace těla je účinným nástrojem, jak si udržet dlouhotrvající zdraví. Zapomínat bychom v tom směru neměli ani na ledviny. Víte, které bylinky mají před létem největší sílu?

projít na článek

Letem světem v pěti minutách

17 zemí. 343 dní. 6237 fotografií ... jedna neuvěřitelná cesta!

projít na článek

Letem světem

1. Tisíce hackerů prověří umělou inteligenci Foto: Shutterstock Společnost OpenAI, jejíž program ChatGPT je aktuálním lídrem ve vývoji umělé inteligence, a další přední poskytovatelé těchto služeb jako Google a Microsoft se spojí s hackerskou...

projít na článek

Hurricane boogie

Rozlučte se s létem ve velkém stylu - ve stylu Hurikánské boogie. Organizování freeflye jak v tunelu (15.-18. září), tak na letišti (19.-21. září) na špičkové světové úrovni. Více se dozvíte v článku.

projít na článek

Loučení s podzimem

V úterý 8. listopadu odpoledne proběhla v naší mateřské škole v Žimrovicích drakiáda pro děti a jejich rodiče.Cesta, která vedla od školky na nedalekou louku, byla plná zajímavých úkolů s podzimní tematikou. Za jejich splnění byly děti odměněny malou slad

projít na článek