Letem světem v pěti minutách

17 zemí. 343 dní. 6237 fotografií ... jedna neuvěřitelná cesta!

projít na článek

Letem světem

1. Tisíce hackerů prověří umělou inteligenci Foto: Shutterstock Společnost OpenAI, jejíž program ChatGPT je aktuálním lídrem ve vývoji umělé inteligence, a další přední poskytovatelé těchto služeb jako Google a Microsoft se spojí s hackerskou...

projít na článek

Loučení s létem

S nabídkou kroužků v Křenovicích, a to nejen našeho spolku KOS Křenovice, se mohou zájemci seznámit ve středu 30. 8. od 15.30 na Sokolském hřišti v Křenovicících. Pro děti i jejich rodiče připravujeme akci s názvem Loučení s létem se zajímavým programem. 

projít na článek

V červnu je čas pročistit ledviny čaji. Těsně před létem mají tyto běžné bylinky ďábelskou sílu

Detoxikace těla je účinným nástrojem, jak si udržet dlouhotrvající zdraví. Zapomínat bychom v tom směru neměli ani na ledviny. Víte, které bylinky mají před létem největší sílu?

projít na článek

8000 snímků z New Yorku

Temponaut, tvůrci časosběrných videí, letos přišli s úžasnou kompilací 8 tisíc snímků z prostředí New Yorku. V necelých pěti minutách můžete vidět život v jednom z největších měst na světě. Vysoké rozlišení videa je samozřejmostí.

projít na článek

Ledové jeskyně a polární záře - dva týdny na Islandu v pěti minutách

S blížící se zimou dnes přinášíme časosběr z nejméně zalidněné evropské země, Islandu. Nacházejí se zde nádherné přírodní scenérie, jako jsou ledové jeskyně, ledovce nebo lávová pole. Vydejte se na pětiminutovou časosběrnou procházku po této úžasné zemi.

projít na článek