Ložní prádlo

Naším krédem je dodávat povlečení z vysoce kvalitních materiálů, které potěší estetickou hodnotou, je vysoce odolné proti opotřebení, hygienicky nezávadné, šetří přírodu a součastně vydrží i náročné hotelové podmínky. Proto nejčastěji využíváme tkaniny ze 100% bavlny – plátna, krepy, satény, flanely a damašky, při jejichž zpracování se používají šetrné a ekologické technologie. Naši pracovníci vám z těchto látek navrhnou a ušijí výrobky podle vašich představ a požadavků. Pokud toužíte po pestrobarevném povlečení, je pro vás připraveno mnoho potištěných tkanin, z nichž vám pomůžeme vybrat tu správnou pro váš interiér. Pro hotelové zákazníky máme připraveno damaškové povlečení (žakárové a atlasgrádly) z různých barev a s různou šířkou proužků. Pohodlná postel s vyhovující matrací a povlečením, pro které se díky nám rozhodnete, vám zajistí příjemný spánek. Klasická bavlna je hladká. My pro vás máme pouze kvalitní materiál s vysokou hustotou vláken a gramáží. Pestrost vzorů je samozřejmostí. Flanel je hřejivý a příjemný na dotek a navíc je vhodný zejména pro zimní období. Náš sortiment je tvořen širokou škálou moderních i tradičních dezénů. Damašek patří mezi nejtradičnější materiály. Pro hotelová zařízení nabízíme nejen klasický bílý atlasgrádl s různými proužky. Satén vyniká svojí jemností a u nás jej dostanete především v nežehlivé úpravě. Je vhodný zejména pro letní měsíce. Krep je praktická úprava bavlny. Nemačká se a nemusí se žehlit. Je vhodný pro celoroční použití. Skýtá bohatou paletu barev a vzorů. Jak si kdo ustele, tak si také lehne. Pro pohodlný spánek je důležitý nejen výběr povlečení (výše uvedené materiály jsou výhradně ze 100% bavlny), ale také výběr prostěradla. Nabízíme bavlněná, flanelová, vypínací nebo do gumy, bílá, barevná i melírovaná. K dispozici jsou standardní i atypické rozměry či tvary, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.

projít na článek

Iva Kubelková: Doporučuji spodní prádlo Astratex

Od správného spodního prádla se odvíjí naše pohodlí po celý den. Když nás podprsenka škrtí nebo nesedí, jak má, je to velmi nepříjemné. Naštěstí je tu Astratex, který ví, jaké má spodní prádlo být.

projít na článek

TOP obchody, kde koupíte spodní prádlo nejlevněji!

Každé ranní oblékání začíná u správného spodního prádla. Potřebujete pohodlné, abyste v něm vydrželi celý den, nebo se naopak chystáte na schůzku a chcete vypadat svůdně? Máme pro vás obchody, kde koupit spodní prádlo levně.

projít na článek

Astratex má nyní krásné dámské spodní prádlo levněji

Každá žena je krásná. Ve spodním prádle od Astratexu budete dokonce nádherná! Podívejte se s námi, co vše můžete nakoupit u Astratex za bezkonkurenční ceny a s cashbackem!

projít na článek

Ráj plavek a spodního prádla Triola

Triola je obchod se spodním prádlem pro ženy i muže. Módní značka kombinuje příjemný materiál, originální design a díky kvalitnímu zpracování prádlo neškrtí ani nekouše. Prostě sedí tam, kde má!

projít na článek

Astratex sleva a slevový kupón

Sehnat dobře padnoucí spodní prádlo vůbec není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Astratex je však na tuto módní oblast specialista! Svěřte se do rukou odborníků a vybírejte ze široké nabídky podprsenek i kalhotek. Hned vám prozradíme, jak při tom ušetřit p

projít na článek