Lucaffe Mr. Exclusive 100% Arabica -1 kg, zrnková - 549,00 Kč

Směs 100% kávy Arabica praží rovnoměrně z vytříděných kávových zrn. Již při prvním pohledu poznáte stejnoměrně a kvalitně upražená zrna. Jemné pražení přispívá k vyvážené, jemné a měkké chuti výsledného espressa. Káva je silně aromatická. Mr. Exlusiv je 100% Arabica vyráběná pouze z vysoce kvalitních kávových zrn ze Střední a Jižní Ameriky.

projít na článek

LuCaffe Piccolo e Dolce - 1kg, zrnková káva - 499,00 Kč

Stejně jako všechny kávy Lucaffé má Piccolo e Dolce mírně sladkou, čokoládovou chuť a velmi příjemnou trvalou vůní. Tato směs je velmi bohatá a silná. Má dostatečně plnou chuť pro práci s mlékem a je tedy vhodná i pro cappuccino a latte macchiato. Jemný n

projít na článek

Hausbrandt Gourmet Columbus - 1kg, zrnková káva - 559,00 Kč

Pro výrobu této směsi se používá devět druhů kávy Arabica v 100% zastoupení. Zrna pocházejí výhradně z Kolumbie, která je druhým největším producentem kávy ve Střední Americe. Směs je připravována v nejvyšší kvalitě. Oproti sériově vyráběným kávám z Brazí

projít na článek

Salimbene Espresso Caffettieria 1kg, zrnková káva - 739,00 Kč

Bez výhrad lze směs Salimbene Caffeteria 100% Arabica označit jako rodinné zlato. Více než 80 let pokračuje rodina Salimbene v tradici pražení špičkové kávy s ovocnou vůní a sladkou cremou.

projít na článek

Attibassi Crema d´Oro - 1kg, zrnková káva - 599,00 Kč

Káva Attibassi Crema d'Oro je výborná káva na kteroukoliv část dne. Díky kombinaci vzácných zrn Robusty z Indie, Afriky a Dálného východu, a nejlepších zrn kávy Arabica z Brazilských planin je výsledkem káva s bohatou vůní a chutí.

projít na článek

Hausbrandt Espresso Nonnetti - 1kg, zrnková káva - 399,00 Kč

Hausbrandt Espresso Nonnetti je nejstarší směsí této legendární italské značky, praží se už od roku 1910. Jedná se o nádherně krémovou směs s 80% podílem kávy Arabica a 20% podílem vybraných zrn kávy Robusta.

projít na článek