Lucka, 25 let, Brno

Ahoj jsme Lucka s chutí na vše na co je nálada. Umím a dělám občas i análek. Ale vše diskrétně a na úrovni. pro konkrétní domluvu zavolej a domluvíme cenu a čas:)Pa L.

projít na článek

Lucka privát Brno, Brno

Ahojky, jsem malinká ďáblice Lucie s prsama č. 4. a přijela jsem vám nabídnou krásný orálek (s i bez) análek a piss.*** Vášnivý sexík a mazlení.

projít na článek

9. 12. 2023 Otevřený vánoční přebor oddílů JAC a BYAC Brno, Ostrava

Prvn halov z vody s mezin rodn čast se povedly. Mlad ž kyně Barča Krskov se um stila na 3.m stě ve skoku do d lky a na 4.m stě m stě v osob ku na 150 m, Lucka Vorbov 2.m sto v kouli. Star ž kyně Nela Vejrostov v kouli 2. m sto, Barča Nevesel

projít na článek

HALLOWEEN Saunová noc 4.listopadu

V sobotu 4. listopadu proběhla saunová noc s halloweenskou tematikou. Ceremoniály pro Vás vedli tři saunérky a saunér. Mohli jste obdivovat ceremoniály, dýňovou výzdobu a možná i  dýňovou dobrotu. Na terase jste se ohřáli u ohně a prohřáli jste se v sauně

projít na článek

České a zahraniční hvězdy na startu Brno - Mikulov - Brno

28 týmů z Česka a zahraničí je přihlášeno k závodu Brno - Mikulov - Brno. Kompletní česká špička se utká s celky z Polska, Rakouska, Slovinska, Itálie, Slovenska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Litvy a Izraele.

projít na článek

Mc Donalds Brno Morávka

Restauraci Mc Donald's Brno Morávka najdete na adrese Heršpická 7 - M Palác, Brno, 639 00

projít na článek