Lupa na stojánku COLOMBO 4x60

Lupa na stojánku se zvětšením 4x a průměrem čočky 60 mm. Ramínko na kloubu vám usnadní nastavit požadovanou polohu při pozorování. Stabilní stojánek zajistí pevnou oporu a vy máte volné ruce. V provedení kov/plast.

projít na článek

Lupa s měřítkem REX 4x60

Aplanatická příložní lupa s měřítkem se zvětšením 4x a průměrem čočky 60 mm vám umožní současně pozorovat a měřit objekt vašeho zájmu. Měřítko je umístěné po okrajích podstavce. Provedení plast, s měřítkem, hranatá.

projít na článek

Lupa na krk diamantová BOND EXCLUSIVE 10x21

Luxusní zlatá celokovová diamantová (entomologická) lupa na krk se zvětšením 10x a průměrem čočky 21 mm. Lupa je umístěna v plastovém pouzdře. V případě potřeby ji zavěsíte na krk a máte ji stále po ruce. Provedení kov/sklo. Velmi vhodná i jako dárek.

projít na článek

Lupa na čtení a pro kutily se šroubováky HOLMES GOLD 3x90

Luxusní lupa na čtení nebo pro kutily ve zlatém provedení se zvětšením 3x a průměrem čočky 90 mm je ideální lupa jako dárek. Pro náročné uživatele je v rukojeti umístěna sada 3 šroubováků. Provedení kov/sklo. Vhodná i jako originální dárek.

projít na článek

Lupa pravítková se stupnicí 2x

Pravítková lupa pro malé i velké. Pravítko se stupnicemi po obou stranách a k tomu čočkou se zvětšením 2x.

projít na článek

Lupa na krk vyšívací

Lupa na krk vyšívací se třemi zvětšeními 2x, 5x a 8x a třemi průměry čočky 102 mm, 25 mm a 20 mm se závěsem na krk. Provedení plast.

projít na článek