Lyžařský výcvik 1. st 1. turnus

{phocagallery view=category|categoryid=1407|imageid=89198|float=left|pluginlink=1} První turnus lyžařských výjezdů se potýkal od začátku s problémy. Nejprve se nekonal v prvním termínu, protože na horách roztál sníh, na další termín se nepodařil sehnat autobus. A když už jsme měli termín i autobus, předpověď počasí hlásila déšť. Výjezd jsme ale nevzdali a udělali jsme dobře. Na začátku sice opravdu pršelo, ale než nám instruktoři sdělili pár vět o bezpečnosti na svahu, počasí se umoudřilo a děti mohly vyrazit na svah. Občas sice ještě mrholilo, ale děti si tak užívaly lyžování, že to ani nevnímaly. Lyžaři dělali velké pokroky a již druhý den skoro všichni lyžovali na velkém svahu. Třetí den pak všichni změřili své síly v závodech. Pochvalu si zaslouží každý, všichni zvládli sjet slalom až do cíle. Tři dny na horách jsme si zkrátka užili a i přes nepřízeň počasí si odvážíme spoustu zážitků. Třeba ten, že dobrodružstvím se stala už jen pouhá cesta od autobusu ke sjezdovce, na které bychom využili spíše brusle. Moc děkujeme instruktorům z lyžařské školy Nella, kteří byli velmi hodní a ochotní, milé paní v bufetu, která zdobila skvělé palačinky, mamince Matouše Dyntery, která nás každý den zásobovala skvělými moučníky, po kterých se vždycky jen zaprášilo a také obci Voděrady, která nám jako každý rok věnovala štědrou finanční podporu.

projít na článek

Lyžařský výcvik 1. st 2. turnus

{phocagallery view=category|categoryid=1405|imageid=88992|float=left|pluginlink=1} Už od podzimu loňského roku probíhaly přípravy lyžařského výcviku 1. stupně. Neobvykle teplé počasí v prvních lednových dnech však znemožnilo uskutečnit první turnus lyžař

projít na článek

VÝJEZDNÍ LYŽAŘSKÝ KURZ 5. ROČNÍKŮ

Ve dnech 26. 2. – 1. 3. 2024 se koná výjezdní lyžařský výcvik žáků 5. ročníků na Vaňkově kopci. PRO NEPŘÍZEŇ SNĚHOVÝCH PODMÍNEK ZRUŠENO.

projít na článek

LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 5. TŘÍD

V týdnu od 27. února do 3. března se žáci pátých tříd zúčastnili výjezdového lyžařského výcviku na Vaňkově kopci.

projít na článek

Lyžařský výcvik v Rakousku

Dobrý den, všichni účastníci lyžařského kurzu v Rakousku dorazili v pořádku na místo. Přejeme krásné počasí a skvělé lyžařské zážitky. Vedení školy

projít na článek

Lyžařský výcvik

Tak jsme opět navázali na tradici lyžařských výcviků. Letos jsme jezdili do Janských Lázní. Zdatnější lyžaři zvládli i Černou horu. Sněhu bylo poskrovnu, ale i tak jsme si to užili :-)

projít na článek