Lyžařský výcvik 1. st 2. turnus

{phocagallery view=category|categoryid=1405|imageid=88992|float=left|pluginlink=1} Už od podzimu loňského roku probíhaly přípravy lyžařského výcviku 1. stupně. Neobvykle teplé počasí v prvních lednových dnech však znemožnilo uskutečnit první turnus lyžařského výcviku. Nakonec ale ochlazení poskytlo možnost umělého zasněžování a druhý turnus se mohl vydat na cestu. Dobrá zkušenost z minulých let nás znovu zavedla do Bartošovic v Orlických horách do lyžařského areálu Nella. Milí instruktoři se ujali dětí, rozdělili je do skupin a celé tři dny se jim úžasně věnovali. Bylo neuvěřitelné, jaké pokroky udělali za pouhé tři dny úplní začátečníci. Také pokročilí lyžaři si pobyt na sjezdovce užili. Kurz byl zakončen závody a vítězové všech tří kategorií byli odměněni sladkou pozorností. Náhradní termín pro první turnus je domluvený. Určitě si i děti z druhé a čtvrté třídy lyžování užijí. Velké poděkování patří lyžařské škole Nella a obci Voděrady, která poskytla každému malému lyžaři finanční příspěvek.

projít na článek

VÝJEZDNÍ LYŽAŘSKÝ KURZ 5. ROČNÍKŮ

Ve dnech 26. 2. – 1. 3. 2024 se koná výjezdní lyžařský výcvik žáků 5. ročníků na Vaňkově kopci. PRO NEPŘÍZEŇ SNĚHOVÝCH PODMÍNEK ZRUŠENO.

projít na článek

LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 5. TŘÍD

V týdnu od 27. února do 3. března se žáci pátých tříd zúčastnili výjezdového lyžařského výcviku na Vaňkově kopci.

projít na článek

Lyžařský výcvik v Rakousku

Dobrý den, všichni účastníci lyžařského kurzu v Rakousku dorazili v pořádku na místo. Přejeme krásné počasí a skvělé lyžařské zážitky. Vedení školy

projít na článek

Lyžařský výcvik

Tak jsme opět navázali na tradici lyžařských výcviků. Letos jsme jezdili do Janských Lázní. Zdatnější lyžaři zvládli i Černou horu. Sněhu bylo poskrovnu, ale i tak jsme si to užili :-)

projít na článek

Lyžařský výcvik 1. st 1. turnus

{phocagallery view=category|categoryid=1407|imageid=89198|float=left|pluginlink=1} První turnus lyžařských výjezdů se potýkal od začátku s problémy. Nejprve se nekonal v prvním termínu, protože na horách roztál sníh, na další termín se nepodařil sehnat a

projít na článek