macOS Sequoia a iPadOS 18 nebudou podporovat tato zařízení

MacOS Sequoia je stále kompatibilní s několika počítači Mac s procesory Intel, ale upouští od podpory modelů MacBook Air z let 2018 a 2019. The post macOS Sequoia a iPadOS 18 nebudou podporovat tato zařízení first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy

iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia nahrazuje možnost soukromé Wi-Fi adresy za rotující. Bude tak lépe minimalizovat případné sledování vašeho zařízení. The post iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy first appeared on Appliště.

projít na článek

macOS Sequoia: Jak funguje přichytávání oken

macOS Sequoia už podporuje rozšířené možnosti přichytávání oken. Jak funguje a proč už není třeba používat jiné aplikace. The post macOS Sequoia: Jak funguje přichytávání oken first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky

iOS 18 HomeKit a aplikace Domácnost se na konferenci WWDC příliš neřešily, ale v iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia se objeví několik nových funkcí. The post iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 aktualizuje přihlašovací údaje na Passkeys

iOS 18 a macOS Sequoia umožňují webovým stránkám a aplikacím automaticky aktualizovat stávající přihlašovací údaje na Passkeys. The post iOS 18 aktualizuje přihlašovací údaje na Passkeys first appeared on Appliště.

projít na článek

Apple vydal aktualizaci iOS 16.3

Apple v pondělí vydal novou aktualizaci iOS 16.3, která zejména vylepšuje mnoho bezpečnostních prvků a přináší například podporu hardwarových klíčů Tato aktualizace přináší podporu pro hardwarové klíče pro ochranu vašeho Apple ID a cenných dat.

projít na článek