macOS Sequoia: Jak funguje přichytávání oken

macOS Sequoia už podporuje rozšířené možnosti přichytávání oken. Jak funguje a proč už není třeba používat jiné aplikace. The post macOS Sequoia: Jak funguje přichytávání oken first appeared on Appliště.

projít na článek

macOS Sequoia a iPadOS 18 nebudou podporovat tato zařízení

MacOS Sequoia je stále kompatibilní s několika počítači Mac s procesory Intel, ale upouští od podpory modelů MacBook Air z let 2018 a 2019. The post macOS Sequoia a iPadOS 18 nebudou podporovat tato zařízení first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy

iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia nahrazuje možnost soukromé Wi-Fi adresy za rotující. Bude tak lépe minimalizovat případné sledování vašeho zařízení. The post iOS 18 a macOS Sequoia přidávají možnost rotující Wi-Fi adresy first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 aktualizuje přihlašovací údaje na Passkeys

iOS 18 a macOS Sequoia umožňují webovým stránkám a aplikacím automaticky aktualizovat stávající přihlašovací údaje na Passkeys. The post iOS 18 aktualizuje přihlašovací údaje na Passkeys first appeared on Appliště.

projít na článek

iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky

iOS 18 HomeKit a aplikace Domácnost se na konferenci WWDC příliš neřešily, ale v iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia se objeví několik nových funkcí. The post iOS 18 HomeKit zahrnuje přístup pro hosty a další novinky first appeared on Appliště.

projít na článek

Intego

Intego multifunkční bezpečnostní software pro váš MacOS Intego je sada bezpečnostních řešení, která pomáhá chránit počítače se systémem MacOS a Mac OS X před různými hrozbami, včetně adwaru, spywaru, trojských koní, scarewaru, jakož i online podvody a po

projít na článek