Makroekonomické informace z Polska, Prosinec 16

Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví PR v Praze přináší nejnovější vydání makroekonomických informací o Polsku.

projít na článek

Makroekonomické informace z Polska

Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví PR v Praze přináší nejnovější vydání makroekonomických informací o Polsku. Najdete zde aktuální vývoj hospodářské situace v Polsku (hrubý domácí produkt, průmyslová výroba, inflace, nezaměstnanost, prů

projít na článek

Prosinec 2020

Prosinec   EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA   prosinec Vánoce druhy komunikace cizí svátky konflikty Vánoce, vztahy The post Prosinec 2020 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek

Gastrotipy Prosinec 2023

Co přinesl prosinec pražskému gastru? V Holešovicích otevřela vinotéka The Winery, v Karlíně, kousek od lávky HolKa, bar Revír, v Dejvicích Tretters Wine Bar, na Smíchově druhá pobočka Le Pizze di Frankie a na Vinohradech Americká 32, Da Pietro a kavárna

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

BIOVETU NAVŠTÍVILI NEJLEPŠÍ ZÁKAZNÍCI Z POLSKA

V průběhu měsíce října navštívilo Biovetu 24 veterinárních lékařů z celého Polska. Jednalo se o naše významné zákazníky, specialisty všech kategorii zvířat.

projít na článek