Maminka mi našla krásnou manželku, ale zmýlila se v ní. Poslechl jsem a teď chodím kanálama

Maminku mám moc rád. Mnohokrát mě v životě podržela, uměla poradit. Měla takovou zvláštní ženskou intuici, na kterou jsem dal, věřil jí a vždy poslechl. Když jsem procházel těžkým obdobím, rozhodla se jednat. Tentokrát se ale zmýlila. A já mám problém a z ostudy kabát.

projít na článek

Podívejte, jak krásnou manželku doma skrývá Saša Rašilov. Se sexy blondýnou se seznámil šíleným způsobem

Charismatický český herec má podle všeho velmi dobrý vkus. Jeho druhá manželka Lída je překrásná žena, zaujala ho ale něčím úplně jiným než svým půvabem. Při prvním setkání kolem herce se sametovým hlasem blondýnka prý doslova proletěla.

projít na článek

Jak jsem našla své životní poslání?

Více než deset let jsem věděla, že mé poslání má hloubku, že mé dětství mělo svůj důvod a souvisí s prací se ženami… jen jsem pořád nevěděla jak to vše propojit a co vlastně konkrétně dělat… V srpnu 2022 jsem byla poprvé na Healing festivalu a to byl v mé

projít na článek

Co se děje doma, když je maminka pryč?

Jak to vypadá, když maminka odjede pryč a tatínek zůstane doma s malým synem sám? Bez nejmenších potíží společně pokryjí hračkami celý obývací pokoj :)

projít na článek

Kolemjdoucí našla u Hořovic vážně pobodaného muže, policie prohledává okolí

Těžce pořezaného a pobodaného muže našla v pondělí odpoledne náhodná kolemjdoucí v lesní aleji u Hořovic na Berounsku. Muž měl zranění na krku a na hlavě. Mluvčí středočeské záchranky potvrdila, že pacient byl okamžitě napojen na plicní ventilaci a vrtuln

projít na článek