Marináda na maso na gril

Maso naložené v marinádě je křehčí, vláčnější a šťavnatější. Na přípravu marinád se většinou používá olej, ocet nebo případně i víno, koření a bylinky, někdy základ tvoří bílý jogurt nebo kefír a přidává se i citronová šťáva.

projít na článek

Marináda na maso

Český národ miluje grilování. Zhruba každý druhý Čech griluje alespoň dvakrát měsíčně, pětina národa dokonce jednou za týden. Na grilu se dá upéct každé maso, a aby bylo chutné, musí být skutečně čerstvé a správně připravené. Výborné je marinované maso. M

projít na článek

Dej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ

Dej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ. Speciální nabídka od 8.8. do 20.8.2023. U nás si vybere každý, máme vše, co na gril patří. Ať už to jsou klobásy, maso či přímo marinovaná masa. Komu se nechce nic opékat, vařit, The post Dej to na gril z ŘEZNICTV

projít na článek

Marináda na krkovici

Vlastní marináda chutná nesrovnatelně lahodně! Vyrobit si marinádu svépomocí je opravdu snadné a to, co z toho na konci vyjde, lze dotvořit podle vlastní chuti a nálady. Máme pro vás skvělé recepty na marinády na vepřovou krkovičku.Marináda má svůj původ

projít na článek

Kvalitní maso na gril

Kdo by nemiloval grilování. Základem jsou a vždy budou kvalitní suroviny. Ať už chcete udělat hamburger, svíčkovou, hanger či zeleninku. Kvalita prostě nejde ošidit. Z tohoto důvodu jsme pro vás přišli s nabídkou kvalitního masa na gril s dopravou po okol

projít na článek

Recepty na uzené maso

Historie uzení spadá až do období pravěku. Je zřejmé, že podobným způsobem upravovali lidé maso před více než 80 000 lety. Uzené, zejména vepřové maso, bylo známé i na našem území. Vzhledem k tomu, že maso jedli prostí lidé zpravidla pouze v neděli, bylo

projít na článek