Maso naložené v marinádě je křehčí, vláčnější a šťavnatější. Na přípravu marinád se většinou používá olej, ocet nebo případně i víno, koření a bylinky, někdy základ tvoří bílý jogurt nebo kefír a přidává se i citronová šťáva.
Český národ miluje grilování. Zhruba každý druhý Čech griluje alespoň dvakrát měsíčně, pětina národa dokonce jednou za týden. Na grilu se dá upéct každé maso, a aby bylo chutné, musí být skutečně čerstvé a správně připravené. Výborné je marinované maso. M
projít na článekDej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ. Speciální nabídka od 8.8. do 20.8.2023. U nás si vybere každý, máme vše, co na gril patří. Ať už to jsou klobásy, maso či přímo marinovaná masa. Komu se nechce nic opékat, vařit, The post Dej to na gril z ŘEZNICTV
projít na článekVlastní marináda chutná nesrovnatelně lahodně! Vyrobit si marinádu svépomocí je opravdu snadné a to, co z toho na konci vyjde, lze dotvořit podle vlastní chuti a nálady. Máme pro vás skvělé recepty na marinády na vepřovou krkovičku.Marináda má svůj původ
projít na článekKdo by nemiloval grilování. Základem jsou a vždy budou kvalitní suroviny. Ať už chcete udělat hamburger, svíčkovou, hanger či zeleninku. Kvalita prostě nejde ošidit. Z tohoto důvodu jsme pro vás přišli s nabídkou kvalitního masa na gril s dopravou po okol
projít na článekO nás Novinky Napsali o nás Volná místa Začíná grilovací sezóna
projít na článek