Martin Macík si z besed odskočí zazávodit do Abu Dhabi

Přípravy týmu Big Shock! Racing na závod Abu Dhabi Desert Challenge, který je po Rallye Dakar druhým podnikem světového poháru World Rally-Raid Championship, jsou v plném proudu. Část závodních kamionů se po skončení Dakaru ze Saudské Arábie přesunula do Dubaje. A na místo brzy přiletí také sedlčanští mechanici, aby speciály před startem dostali do perfektní kondice. V plánu jsou i první testy. V ČR se mezitím spouští výroba a vývoj nových závodních strojů. A fanoušci po celé ČR si na talkshow Posedlí Dakarem s pilotem Martinem Macíkem a navigátorem Františkem užívají historky z letošního ročníku nejnáročnějšího motoristického závodu světa.

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Martin Macík zápasil s vrtulí, defekt už je rutina.

„Hlavně v pořádku dojet do cíle“ znělo heslo pro desátou etapu Rallye Dakar, do které Martin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva startovali z 23. pozice. A to se také podařilo.>> video z 10. etapy v článku >>

projít na článek

Martin Prokop před Abu Dhabi Desert Challenge

Šestý nejlepší pilot Dakaru 2019 Martin Prokop vstoupil začátkem března do letošního ročníku Mistrovství světa v cross country rally výborným třetím místem na Dubai International Baja. V této chvíli se již se svým týmem připravuje v dějišti Abu Dhabi Dese

projít na článek

Aleš Loprais vítězem etapy, Martin Macík v problémech

Ve 2. etapě ztrácí závodník Martin Macík vedení a technické problémy ho odsouvají až na dnešní 7. místo se ztrátou 1 hodiny a 20 min. V průběžném poředí tak klesá na 4. pozici za Aleše Lopraise, který si připsal první letošní etapové vítězství.

projít na článek

Martin Macík si na španělské Baja Aragon doletěl pro bronz

Martin Macík v kamionu Liaz skončil na Baja Aragon třetí, hned za Vila Rocou a De Rooyem. A to navzdory lupičům, kteří tým připravili o část vybavení, i faktu, že většinu sobotních etap odjela posádka bez brzd.

projít na článek