Martin Prokop před poslední etapou na celkovém 5. místě!

Posádka Orlen Jipocar Teamu dokončila předposlední etapu na 11. místě se ztrátou 23 a půl minutý na vítěze. V celkovém pořadí však Martin Prokop s Viktorem Chytkou postoupili na celkové 5. místo.

projít na článek

Martin Prokop se nevzdává a drží 7. místo v průběžném pořadí

Oblast Ha’il dostála své pověsti a v osmé etapě letošního Dakaru přichystala závodníkům nejedno překvapení. Martin Prokop s Viktorem Chytkou zvládli etapu na 14. místě se ztrátou necelých 16 minut na vítěze etapy Mattiase Ekströma z týmu Audi Sport. V cel

projít na článek

Martin Prokop na Dakaru stále fantasticky sedmý průběžně!

Po dni volna v bolivijském La Paz se opět naplno roztočil závodní kolotoč letošního 40. ročníku slavné Rally Dakar. Závodníky čekala první maratonská etapa, tedy dva závodní dny s přenocováním mimo týmové a servisní zázemí, kdy jsou o

projít na článek

Martin Prokop na skvělém pátém místě v Qatar XC Rally 2018

Martin Prokop s navigátorem Davidem Pabiškou dokončil Qatar Cross Country Rally 2018, čtvrtého závodu MS v crosscountry rally na výborném pátém místě celkové klasifikace. Průběh soutěže nejlépe ukáže sám pilot Martin Prokop ve videu a fotoreportáži.

projít na článek

Aleš Loprais nejlepší z Čechů na Dakaru 2017

Dakar 2017 je u konce. Aleš Loprais jako nejlepší český pilot se umístil na celkovém 7. místě. Na 10. místě v kategorii trucků ho následuje Martin Macík jr. a Martin Prokop na 11. místě v kaegorii automobilů.

projít na článek

Martin Prokop v Polsku čtvrtý.

Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili Baja Poland na čtvrtém místě celkové klasifikace a v průběžném pořadí šampionátu jim patří aktuálně třetí příčka.

projít na článek