Martin Prokop se nevzdává a drží 7. místo v průběžném pořadí

Oblast Ha’il dostála své pověsti a v osmé etapě letošního Dakaru přichystala závodníkům nejedno překvapení. Martin Prokop s Viktorem Chytkou zvládli etapu na 14. místě se ztrátou necelých 16 minut na vítěze etapy Mattiase Ekströma z týmu Audi Sport. V celkovém pořadí zůstává posádka Orlen Jipocar teamu na 7 místě.

projít na článek

Martin Prokop v Polsku čtvrtý.

Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili Baja Poland na čtvrtém místě celkové klasifikace a v průběžném pořadí šampionátu jim patří aktuálně třetí příčka.

projít na článek

Martin Prokop po maratonské etapě Dakaru drží sedmé místo!

V neděli pokračovala na Dakaru maratonská etapa, tedy dva závodní dny s přenocováním mimo týmové a servisní zázemí. Martin Prokop s Janem Tománkem v kokpitu jejich Fordu Raptor F-150 zdárně zdolali úskalí nejdelší etapy letošního Dakaru a tak i nadále

projít na článek

Martin Prokop před poslední etapou na celkovém 5. místě!

Posádka Orlen Jipocar Teamu dokončila předposlední etapu na 11. místě se ztrátou 23 a půl minutý na vítěze. V celkovém pořadí však Martin Prokop s Viktorem Chytkou postoupili na celkové 5. místo.

projít na článek

Martinovi Prokopovi rychlostní závod pouští nesedí

Zdálo se, že v druhé polovině Dakaru našel Martin Prokop pohodu, rychlost a optimální tempo, když se od rána prokousával osmou etapou Dakaru a jejími 477 měřenými kilometry. Posun na virtuální desáté místo celkové klasifikace, nejrychlejší předposlední me

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek