Jaké moc jsou výhodné plastové přepravky na maso a proč se v masovém průmyslu nepoužívají jiné přepravky. Jsou nějaké takové, které by mohli nahradit plast a byli stejně, anebo ještě lépe kvalitní než samotné plastové přepravky. Plastové přepravky jsou pro samotné řezníky, kteří se každý den věnují bourání, řezání a porcování masa, velkými pomocníky. Bez nich by to bylo o hodně složitější. Zatím se nenašel ideálnější materiál, který by se v této práci osvědčil víc než samotný plast. Ani sklo, kov nebo nedej bože dřevo. Plast má v tomto směru spoustu kladných vlastností a rádi vám je přiblížíme více. Samotný plast je velmi kvalitní pevný materiál, který unese i velké množství. Teď mluvíme o hmotnosti. Takže samotné přepravky, dokáží přepravit i velké kusy masa a nedojde k prasknutí nebo přetížení. To je jedna z prvních velmi kladných vlastností. Druhou je samotná hygiena, která musí být v potravinovém průmyslu dodržována. Jedná se soubor hodně podrobných nařízení, které musíte dodržovat, když chcete pracovat s masem, které se bude prodávat nebo nabízet lidem. V tomto má skvělé vlastnosti, protože samotný plast se dá jednoduše umýt a je zase jako nový. Nevadí, že vám do něj z masa vyteče krev nebo šťáva. Nic z toho se do přepravky nevsaje. Tento materiál je k tomu zcela odolný a tak je tou pravou volbou. Přece jenom samotné maso je hodně mastné a teče z něj dost vody a krve. Můžete tak bedny používat stále do kola. Jen je stačí pečlivě umýt a je hotovo. Tyto přepravky jsou i dobře skladovatelné. Jsou vyrobeny tak, že se jednoduše dají skládat na sebe a tak nezabírají příliš místa. Krásně zapadnou jedna do druhé a zajistí tak bezpečí při převozu masa nebo při skladování v chladících boxech, nebo mrazácích. Na většinu z nich jsou dělány i víka, kdyby bylo potřeba přepravku uzavřít. Tyto bedny mají jenom výhody a nic se jim nevyrovná. Článek Maso a jeho uskladnění. se nejdříve objevil na Rychlá Jehla.
Maso je velice náchylné na nejrůznější nemoci a pokud ho dobře neskladujete a dobře s ním nemanipulujete, tak se může stát, že vám zasmrádne. Ovšem hned se nestrachujte, maso se nezkazí hned a pokud dodržíte skladovací a přepravovací pravidla, tak se nic
Špízy s tuňákem a třešňovými rajčaty Maso z tuňáka nakrájíme na kostky o hranách 2-3 cm. Cibule nakrájíme po délce na 6 klinků. Maso a zeleninu rozdělíme na 8 dřevěných špejli, namočených předem na 30 minut do studené vody, aby neshořely. Špízy rozložím
projít na článekFotky dřevěného přístřešku pro zákazníka do chatové oblasti v Srbsku na Berounsku. Tento vzdušný, dřevěný přístřešek slouží na uskladnění dřeva.
projít na článekV období půstu vám nabízíme POSTNÉ vareniky, tedy plněné taštičky bez surovin živočišného původu (maso, vejce) Vybrat můžete ze tří náplní (brambora, houby, višeň)
projít na článekVeterinární inspektoři z Libereckého kraje při společné kontrole s celníky odhalili přepravu 120 kilogramů potravin živočišného původu v nevyhovujících teplotních podmínkách. ...
projít na článek