Maspalomas očekává na květnové Gay Pride až 150 tisíc návštěvníků

Tak jako každý rok, i letos v květnu, se bude konat v Maspalomas tradiční Gay Pride. Ta letošní bude mimořádná mimo jiné i tím, že její součástí bude korunovace vítěze soutěže Mr. Gay World. 

projít na článek

Květnová Gay Pride Maspalomas očekává čtvrtmilionovou návštěvu, přijede i Conchita Wurst

Maspalomas Gay Pride očekává u příležitosti svých 18. narozenin rekordní návštěvu až 250 tisíc lidí. Jejím hlavním Mottem je We celebrate, have fun, and claim through the party . 

projít na článek

Pláže Maspalomas a Inglés dostanou nová lehátka, ale kdy?

Stav a kvalita lehátek a slunečníků na plážích v největším turistickém centru na Gran Canaria, oblasti Maspalomas, je již delší dobu nejen neudržitelná, ale je také terčem silné kritiky návštěvníků a touroperátorů.

projít na článek

Karneval v Maspalomas přilákal 300 tisíc lidí, dnes končí pohřbem sardinky

Podle policejních údajů zaplnilo celé Maspalomas, ale především čtvrť Playa del Inglés, přibližně 300 tisíc lidí. Účastníci karnevalu vytvořili spolu s alegorickými vozy průvod, který měřil téměř sedm kilom etrů.

projít na článek

V Maspalomas, dnes vrcholí karneval, čeká se 300 tisíc lidí

Letošní karneval v Maspalomas se nezadržitelně blíží ke svému vyvrcholení. Dnes v pět hodin odpoledne startuje Gran Cabalgata, tedy populární karnevalový průvod. Na 115 karnevalových vozů se přijde, podle organizátorů a policie, podívat až 300 tisíc lidí.

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 začíná!

Pódium má 460 m2 a motiv letošního karnevalu „Maspamoon“ (na počet 50.výročí letu na Měsíc a  role Maspalomas v této dějinné události ) podle návrhu Christiana Rodrigueze bude nasvíceno žárovkami o kapacitě 100 tisíc watů. Ozvučení zajistí reproduktory o

projít na článek