Máte hlad? Dáme jídlo!

I ten největší milovník vaření má někdy chuť si jen tak hodit nohy nahoru a užívat si pro změnu kulinářského umění jiných. A pokud se vám přitom nechce ani vystrčit nos z domu, žádný problém! Známe portál, který se o vše postará za vás - DámeJídlo.cz!

projít na článek

Zkuste Wolt - rychlý rozvoz jídla v Praze a Brně

Hlad? A ani trochu chuti nebo času sami něco vařit? Máme jednoduché řešení! Mobilní aplikace Wolt vám umožní vychutnat si jídlo bez práce a starostí, kdekoliv budete chtít. Poradíme vám, jak jídlo přes Wolt objednat a přidáme tipy, jak to udělat ještě lev

projít na článek

Ježíš, který má hlad Bohoslužby 7.5.2023

Nedělní bohoslužby ze dne 7. května můžete zhlédnout na odkazu níže od 10:30. The post „Ježíš, který má hlad“ – Bohoslužby 7.5.2023 first appeared on SCEAV Frýdek-Místek.

projít na článek

Kuskus recepty třikrát jinak

Jednou příloha, podruhé hlavní jídlo, potřetí sladká snídaně. Z kuskusu hravě vykouzlíte plnohodnotné jídlo plné živin pro jakoukoli příležitost. I pokud nejste zrovna kdovíjací kuchaři, jednoduchá příprava tří zdravých receptů půjde snadno od ruky.

projít na článek

MAMI, MĚ TO NECHUTNÁ

… ANEB JAK PŘIMĚT DĚTI JÍST ZDRAVÉ JÍDLONašla jste nový recept a těšíte se, jak ho vyzkoušíte. Chystáte se s jídlem, vaříte ho s láskou, máte radost, jak to zdravé jídlo plné živin vašim dětem prospěje, a pak slyšíte… „jé, mami, tohle já nechci…“ Jste zkl

projít na článek

Jarní speciál: BUNDIČKY

Zpoza rohu už po nás pokukuje jaro – jakým novým oblečením ho přivítat? Po tuhé zimě náš šatník volá po barvách. A proto mu je dáme! V našem seriálu vám tentokrát povíme, kde najít nejkrásnější bundičky, kabátky a blejzry.

projít na článek