Máte poslední šanci natrhat nejúčinnější životabudič slinivky. V létě ztrácí zázračnou moc

Kopřivy asi každý zná. Většina z nás tento zelený zázrak ale konzumuje v podobě bylinného čaje. My pro vás máme něco zcela jiného. Životabudič, který nakopne vaši slinivku.

projít na článek

Máte poslední šanci si natrhat zázračný čistič krve. Roste úplně všude, ale v létě už ztratí supersílu

Kopřiva vás sice může při kontaktu nepříjemně popálit, ale její zdravotní přínosy jsou obrovské. Tato bylina se používá už po celá staletí v léčitelství. Právě teď roste všude a má nejsilnější detoxikační schopnosti.

projít na článek

Seznam běžných potravin, které chrání slinivku před nádorovými onemocněními a fungují jako životabudič

Příroda nám nabízí řešení na mnoho našich zdravotních problémů. Existuje spousta bylinek a potravin, které mají skvělý vliv na naše zdraví. Možná o tom nevíte, ale většinu zázračných ingrediencí na přírodní životabudič máte běžně doma.

projít na článek

Tyto bylinky slouží jako skvělá prevence rakoviny slinivky: Brzy rozkvetou a budou mít největší sílu

Příroda má čarovnou moc. To platí také v případě nemocí. Věděli jste, že nejlepší prevencí rakoviny slinivky jsou bylinky? Pokud ne, je nejvyšší čas to zjistit. Některé z nch brzy rozkvetou a jejich moc bude sílit!

projít na článek

Poslední šance využít doručení zdarma

Do konce srpna zbývají už jen čtyři dny. A poslední čtyři dny zbývají do konce speciální letní akce "Doručení zdarma". Na objednávce tak můžete ušetřit 120 Kč. Nepropásněte tuto poslední šanci ušetřit!

projít na článek

Tauplitz v létě perfektní rakouská dovolená

V létě o prázdninách jsme si zajeli do oblasti Tauplitz na 2 noci, respektive 3 dny. No a já jsem si konečně po pár měsících našel čas na napsání článku more The post Tauplitz v létě perfektní rakouská dovolená appeared first on ituristi.cz.

projít na článek