MBT na festivalu Podviní 2020 ve čtvrtek 3.9.

21. ročník festivalu  P O D V I N Í   se koná ve čtvrtek 3.9. od 16:30 v přírodním parku v Praze - Vysočanech. Krom Majerovek se na pódiu objeví: DUNAJ, BBP - podzemní orchestr, Phil SHOENFELT & SOUTHERN CROSS a SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ROPY.  Hrajeme od 16:30.  Vstup je volný!

projít na článek

Lovci na sídlišti na Festivalu vědy sJMK 2020

Jak vypadal běžný život lovce v době kamenné? Dokázal ulovit mamuta? Jaké nástroje využíval a jakým způsobem je vyráběl? Byl vlk již přítelem či nebezpečným konkurentem v lovu? Středisko pro výzkum paleolitu a paleoantropologie Archeologického

projít na článek

Další fotky z podzimního Podviní...

... najdete nově na www.konstantin.cz . A pokud jste ještě neviděli fotogalerii od Lucie Haschkové na našich stránkách, podívejte se sem .  

projít na článek

Nový a náhlý koncert v Bratislavě !

Ve čtvrtek 21. května zahrajeme jakožto Všichni Majerovi muži (tedy výjimečně bez Alice) v Národném múzeu v Bratislavě ( Vajanského nábrežie 2) na cestovatelském festivalu Šangri-la, který je věnovaný především českým cestovatelům Zikmundovi a Hanzelkovi.

projít na článek

Dvě fotogalerie zde dvou zářijových koncertů

Na stránkách přibyly díky Lucii Haschkové dvě fotogalerie - ze čtvrtka 10. září ve vysočanském Podviní a ze soboty 12. září ve vinohradské Balbínce .

projít na článek

Rekordní víkend na Olympijském festivalu v Brně

Návštěvnost Olympijských festivalů v Brně a Ostravě se o víkendu přehoupla přes 100 000 návštěvníků. Jen v sobotu dorazilo na Výstaviště Brno 23 165 lidí. Bronzová česká neděle (díky medaili rychlobruslařky Karolíny Erbanové) opět přenesla skvělou olympij

projít na článek