MČR v námořním jachtingu – obhajoba pro HYVECO

Česká námořní rallye, která byla zároveň mistrovstvím České republiky one-design, skončila. Podmínky byly letos složité, a to jak pro závodníky, tak i pro organizátory. Bezvětří prvních dnů bylo vystřídáno velmi silnou bórou v závěru. Na startu bylo 32 týmů, 20 v kategorii First 35 a 12 závodí na Elanech 350.

projít na článek

Mistrovství ČR v námořním jachtingu

Mistrem republiky v námořním jachtingu se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem, s Lukášem Neumannem za kormidlem. Stříbro bere Morgan Sailing Team a bronz loňský vítěz Hyveco.

projít na článek

Tým HYVECO obhájil titul na 27. České námořní rallye

V chorvatské marině Kaštela skončila 27. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu byl stejně jako vloni poznamenán slabým větrem. Titul obhájil brněnský tým HYVECO kapitána Tomáše Hlavsy s M

projít na článek

Mistrovství ČR One-Desing 2022 zná vítěze

V Chorvatsku skončila 26. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu, byl poznamenán slabým větrem. Po boji zvítězil brněnský tým Hyveco, vedený Martinem Pospíšilem.

projít na článek

Stříbro pro ČR na MS v námořním jachtingu

Český jachting dnes zaznamenal historický úspěch na mistrovství světa v námořním jachtingu v chorvatském Šibeniku. HEBE SAILING TEAM ve složení Zdeněk Jakoubek, Zdenál Sünderhauf, Petr Fiala, Martin Trčka, David Kovařík, Petr Solař, Jirka Halouzka a Libor

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek