Stříbro pro ČR na MS v námořním jachtingu

Český jachting dnes zaznamenal historický úspěch na mistrovství světa v námořním jachtingu v chorvatském Šibeniku. HEBE SAILING TEAM ve složení Zdeněk Jakoubek, Zdenál Sünderhauf, Petr Fiala, Martin Trčka, David Kovařík, Petr Solař, Jirka Halouzka a Libor Hošek obsadil v nabité konkurenci na lodi HEBE V vynikající druhé místo.

projít na článek

Mistrovství ČR v námořním jachtingu

Mistrem republiky v námořním jachtingu se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem, s Lukášem Neumannem za kormidlem. Stříbro bere Morgan Sailing Team a bronz loňský vítěz Hyveco.

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

MORGAN SAILING TEAM vítězem 24. České námořní rallye

Již 24. ročník České námořní rallye, která byla mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, se konal od neděle 11. do pátku 16. října v Chorvatsku.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Desing 2022 zná vítěze

V Chorvatsku skončila 26. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu, byl poznamenán slabým větrem. Po boji zvítězil brněnský tým Hyveco, vedený Martinem Pospíšilem.

projít na článek