melodie Happy Birthday. Hudební hrací krabička - strojek na kličku.

Happy Birthday melodie k narozeninám v dětském hudebním hracím strojku Stačí zatočit kličkou a je z vás kapelník. TIP, strojek si položte na dřevěný stůl a zahrajte. Tóny dostanou silnější vibraci..

projít na článek

Sonáta pro Elišku, hudební hrací strojky pro děti.

Melodie hrací strojek Sonáty pro Elišku roztomilý dáreček pro malé i velké Zatočíte kličkou a linou se příjemné retro melodie. Držte strojek rukou na stole a druhou rukou točte, ihned má strojek silnější zvuk, hádejte proč?

projít na článek

Hrací strojek, melodie La Vie en Rose od Edit Piaf

Edit Piaf melodie v hracím strojku v orchestrionku s kličkou Hrací strojek můžete mít v ruce a hrát, ale když jej posadíte držíte rukou na dřevěné či skleněné desce, zvuk získá další rozměr. Zkuste jeden?

projít na článek

Růžový panter zasahuje. Melodické hrací skřínky na kličku

Mechanická hrací skřínka pro děti melodie Růžový panter v hracím strojku známá melodie z filmu Růžový panter zasahuje se rozezní jemnými tóny po zatočení kličkou na malém orchestrionku. Přiložením hrací skřínky na různé povrchy docílíte růzené intenzity

projít na článek

NAKLÍČENÁ SEMÍNKA

Pravidelná konzumace klíčků a výhonků napomáhá ke snižování hladiny cholesterolu v krvi a chrání před anemií. Zdravou svačinkou z klíčků pak pomáháte tělu k posílení srdce i nervů, pečujete o krásu své pokožky a chráníte kosti před řídnutím.

projít na článek

3x AMADEUS MOZART - vaření naměkko, nahniličku a natvrdo

Mozartova vařená vajíčka naměkko, středně i na tvrdo Vaječná hudební minutka AMADEUS MOZART opatrně, aby jste tohle rockové vejce vybavené technologií pro všechny stupně tvrdosti nesnědli. Vážně není k jídlu :-) Je tady další zábavná inovace, avšak

projít na článek