Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše recepty na smoothie a mixované nápoje.

projít na článek

Smoothie recepty

Smoothie je mixovaný svěží nápoj, jehož základem je čerstvé ovoce, zelenina nebo jejich kombinace. Tuto šťávu z čerstvě namixovaného ovoce bez přidaného cukru či konzervantů si můžete připravit sami doma, kromě spousty energie vám přinese i skvělý pocit,

projít na článek

Smoothie recepty na hubnutí

Jedná se o mixovaný svěží, jemný, krémový nápoj, jehož základem je čerstvé ovoce, zelenina nebo jejich kombinace.

projít na článek

ACAI BANANA SMOOTHIE

Toto banánové smoothie je díky své bohaté sladké chuti vynikající pro děti a na jeho přípravu budeme potřebovat: 1 balení [] The post ACAI BANANA SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE

Na přípravu tohoto zázračného smoothie na posílení mozku budeme potřebovat: 1 balení Acai ORGANIC 100g 1 šálek kokosového mléka kousek [] The post ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra!

Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn

projít na článek