Smoothie recepty na hubnutí

Jedná se o mixovaný svěží, jemný, krémový nápoj, jehož základem je čerstvé ovoce, zelenina nebo jejich kombinace.

projít na článek

Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše recepty na smoothie a mixované nápoje.

projít na článek

Smoothie recepty

Smoothie je mixovaný svěží nápoj, jehož základem je čerstvé ovoce, zelenina nebo jejich kombinace. Tuto šťávu z čerstvě namixovaného ovoce bez přidaného cukru či konzervantů si můžete připravit sami doma, kromě spousty energie vám přinese i skvělý pocit,

projít na článek

Zdravé grilování

Zdravé grilování ►recepty a rady: Co se v článku o grilování dozvíš: Základy zdravého grilování. Zdravé recepty na grilování. Zdravé hubnutí = jídelníčky na hubnutí na přání :-) 1) Základy zdravého grilování Používej kvalitní grilovací u

projít na článek

ACAI BANANA SMOOTHIE

Toto banánové smoothie je díky své bohaté sladké chuti vynikající pro děti a na jeho přípravu budeme potřebovat: 1 balení [] The post ACAI BANANA SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE

Na přípravu tohoto zázračného smoothie na posílení mozku budeme potřebovat: 1 balení Acai ORGANIC 100g 1 šálek kokosového mléka kousek [] The post ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek