Mezinárodní výstava INTERDOG Mladá Boleslav

Na tuto výstavu jsme vyrazily, abychom si ozkoušely, co páni rozhodčí budou říkat mé falešné březosti. Petr Buba byl opravdu milý, neboť nám s uznáním dal známku výbornou, ale bylo více než jasné, že v mém stavu se opravdu na místa vyšší nedostaneme.

projít na článek

Mezinárodní výstava, Mladá Boleslav

I na této mezinárodní výstavě nás zaujala přítomnost zahraniční rozhodčí a zajímal nás její posudek. Sice jsme si na něj pěkně dlouho počkaly, ale Výborná 1 CAC a třetí místo o CACIBa nás velmi potěšilo.

projít na článek

Česká národní výstava INTERDOG Mladá Boleslav - první titul - V1, CAJC

Tak tato výstava, na kterou jsme se málem nedostaly včas kvůli objížďce, se pro nás stala osudová. Zaparkovaly jsme, vyrazily jsme ke kruhům a než panička stačila vybrat číslo z kruhu, už jí hnaly ostaní do kruhu. Takže to bylo rychle rychle, ale obě ve v

projít na článek

Národní výstava psů, Mladá Boleslav

Změna rozhodčích nás mile překvapila, neboť znamenala posudek od Slovenského rozhodčího. Opět jsme získaly Výbornou 1, CAC ve třídě pracovní a 3.místo o národního vítěze. Spokojenost.

projít na článek

Kontrolor kvality Mladá Boleslav

Článek Kontrolor kvality Mladá Boleslav se nejdříve objevil na DU-MI.CZ.

projít na článek

Krajská výstava psů, Mladá Boleslav

Poprvé jsme jely vyzkoušet i atmosféru na Krajské výstavě psů do Mladé Boleslavi. Společnost nám dělal Agard z Xaverova s Adélkou a jim i děkujeme za fotečky. Odvezly jsme si krásnou Výbornou 1, Vítěz třídy pracovní, Krajský vítěz.

projít na článek